Gerard Piqué ha tornat a escena després d'una nova jornada que el Reial Madrid ha guanyat amb polèmica arbitral per un penal mal xiulat que els ha permès remuntar el partit. El central blaugrana ha recordat també a través de les xarxes socials dos partits del Barça i del Madrid amb jugades similars i resultat totalment diferent. Les conseqüències són per a Piqué vuit punts que farien el Barça líder amb diferència.

Una d'elles i la que entra en qüestió en el partit contra el Vila-real, han estat els casos de les mans dins l'àrea. Cristiano Roanldo ha fet l'empat a dos gols per un penal mal assenyalat en una jugada que l'àrbitre hauria vist mans d'un defensa dels valencians, que en cap cas s'hauria d'haver xiulat. El Madrid ha empatat i ha acabat guanyant. Una cosa similar va passar amb el partit que els blaugrana van jugar a Vila-real, que unes mans claríssimes i deliberades dins l'àrea no es van xiular com a penal. Aquell cop el Barça va empatar i els van privar de sumar dos punts més. La diferència són quatre punts a favor dels blancs.

I el segon cas és els dels fora de joc. Els blancs van guanyar per 2 gols a 1 al Màlaga mentre que el Barça no va poder passar de l'empat a 0 al Camp Nou. La diferència és que en el primer partit Sergio Ramos va marcar un gol en posició de fora de joc i en el segon a Gerard Piqué li van anul·lar un gol legal. Amb aquests dos partits els errors arbitrals han donat 4 punts de més al Madrid.