Ja és oficial: Pep Guardiola seguirà vinculat al Manchester City fins al 2025. La renovació, que ja se sabia que arribaria a aquest destí fa uns dies, ha estat confirmat aquest mateix matí de dimecres. I l'entrenador català completarà, si no hi han canvis d'última hora, fins a nou temporades al capdavant del club citizen.

Encantats amb Pep Guardiola

La renovació de Guardiola era més que esperada, ja que el paper del tècnic català a l'Etihad Stadium està sent descomunal. Un equip molt bo l'ha convertit en un equip extraordinari. I encara té diversos objectius a aconseguir. Per això ha allargat la seva vinculació amb el conjunt anglès.

El nou contracte de Guardiola el vincularà per una temporada més, fins al 2024, però amb una opció d'una temporada extra addicional. Així doncs, s'acaba la incertesa de què passaria amb l'entrenador de Santpedor, que acabava contracte al final d'aquesta temporada.

"Estic encantat de seguir al Manchester City dos anys més. No puc agrair més al club per continuar confiant en mi. Estic content i còmode aquí. Tinc tot el que necessito per fer la meva feina de la millor manera possible", ha afirmat Guardiola. A més, aquesta renovació també comporta un augment del seu salari, que ara serà més de 22 milions d'euros anuals.

Objectiu: Champions League

Però és que la idea de Guardiola és encara fer créixer més el City. "Sé que el proper capítol d'aquest club serà increïble la propera dècada. No puc estar en un lloc millor", ha afegit. I, en aquest sentit, s'ha deixat entreveure el gran objectiu que encara no s'ha assolit: la Champions League.

La propietat dels Manchester City, que és dels Emirats Àrabs Units, va fer una grandíssima aposta a nivell econòmic al club citizen fa gairebé quinze anys que sembla haver trobat l'estabilitat necessària amb Guardiola. Des de l'arribada de l'entrenador català s'han aconseguit tots els objectius a nivell nacional, guanyant la Premier League i totes les copes possibles a Anglaterra, però encara es resisteix l'èxit a nivell europeu.

Tot i que al maig del 2021 el City va estar a punt d'aixecar la Champions League, arribant a la gran final, es va perdre el partit més decisiu de la temporada contra el Chelsea. I a hores d'ara és el que li falta al City. Per això Guardiola segueix apostant pel club citizen i somia en poder aixecar la Champions amb el Manchester City abans de marxar.