El Manchester City està en un moment de crisi a nivell esportiu per culpa de les baixes per lesió. No s'han demostrat sobre la gespa aquests problemes, però sí que ha confirmat diverses lesions de jugadors importants per al partit contra el Reial Madrid. I això suposa un maldecap important per a Pep Guardiola, que voldria afrontar l'eliminatòria amb totes les seves armes, però ja sap que no ho podrà fer.

El Manchester City té diversos jugadors lesionats

L'última aturada internacional ha estat un problema destacadíssim per al Manchester City. Els seus jugadors han anat caient en lesions musculars o han patit forts cops que els deixen en dubte contra el Reial Madrid. I, a tot això, cal afegir els jugadors que ja estaven a la infermeria.

Pep Guardiola enfadado Manchester City / Foto: Europa Press
Pep Guardiola cridant durant un partit del Manchester City / Foto: Europa Press

Kyle Walker es va lesionar amb la selecció anglesa jugant contra el Brasil. Nathan Aké va patir una molèsties al soli en el partit de la setmana passada contra l'Arsenal. I Ederson té problemes musculars des del passat des de principis de març. L'única nota positiva és que John Stones, que no va jugar l'últim partit per precaució, ja està disponible.

Tot i això, fins a quatre jugadors principals són els que es podrien perdre el partit si no s'acaben de recuperar. O almenys arribaran sense tant ritme de competició i d'entrenaments com s'hauria esperat. Guardiola haurà de saber amb quines cartes juga i com haurà de solucionar les mancances sobre la gespa.

Nathan Aké Manchester City / Foto: Europa Press
Nathan Aké jugant amb el Manchester City / Foto: Europa Press

La baixa sensible de Kyle Walker

I un dels problemes més importants serà la baixa de Kyle Walker, que hauria de ser l'encarregat de frenar Vinicius Júnior, la gran estrella del Reial Madrid. "El doctor ha dit que no, però Kyle és Kyle, té una genètica especial. Però el doctor m'ha dit que era força greu", ha assenyalat Guardiola sobre Walker.

Una afirmació contundent perquè es confirmaria la baixa de Walker per al duel contra el Reial Madrid. Es perdria el partit d'anada, però segurament ja estaria disponible per a la tornada. I s'haurà de trobar una altra solució d'un futbolista que pugui aturar Vinicius. El Manchester City haurà de fer ús de la intel·ligència i de la tàctica per poder reduir les qualitats del conjunt merengue.

Vinícius Kyle Walker Manchester City Real Madrid / Foto: Europa Press
Vinicius i Kyle Walker jugant / Foto: Europa Press

Però tothom sap del que és capaç Pep Guardiola i que ja ha guanyat el Reial Madrid en moltes ocasions. Per tant, tothom pot estar tranquil perquè el Manchester City competirà des del primer i fins l'últim minut.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!