El futbol és un negoci ple de diners i Pep Guardiola és el millor entrenador d'aquest esport. Per aquest motiu es mereix ser el més ben pagat del món, però no serà així d'inici, tot i rebre una multimilionària oferta. Després de guanyar el triplet anglès, més la Comunity Shield a principi de temporada, el tècnic de Santpedor ha fet història amb el Manchester City.

I la nova suculenta oferta que li ha arribat el lligaria els propers cinc anys. Segons informa The Sun, el City li hauria ofert 114 milions d'euros per a les properes cinc temporades. Així, el seu contracte, encara amb dos anys firmats, s'allargaria tres més del previst.

D'aquesta manera augmentaria el seu sou a final d'any i cobraria 22,8 milions d'euros per temporada. No seria l'entrenador més ben pagat del món, però entraria en el podi, i amb les extres per competicions guanyades, podria ser qui més cobra.

Pep Guardiola Manchester City Premier League copa EFE

EFE

En la seva particular competició dels entrenadors més ben pagats del món, segons una llista de France Football, superaria de bastant Ernesto Valverde (15 milions), de poc Zinedine Zidane (21 milions), i només cobrarien més que ell Marcelo Lippi, seleccionador xinès (23 milions), i el Cholo Simeone (24 milions). Però si continua guanyant títols, la suma amb bonus el convertiria en el líder dels entrenadors més ben pagats.