Al Barça hi ha un gran dubte a dia d'avui: què passarà amb el futur d'Ousmane Dembélé? L'extrem francès fa dies que juga amb el club blaugrana prometent la renovació, però també amenaçant amb la seva sortida. I no hi ha res clar sobre quina decisió final prendrà.

Els dubtes de Dembélé

Ara, però, sembla que la postura presa per Moussa Sissoko, agent del futbolista, és advertir al Barça que no hi haurà renovació i que tampoc vol marxar fins a final de temporada. Segons informa la SER, Sissoko insisteix en assegurar que Dembélé marxarà gratis a l'estiu i que la seva prioritat és la Premier League. I Pep Guardiola apareix de fons.

Molts milions són els que demana el francès per renovar amb el Barça, i vista la crítica situació econòmica que viu l'entitat culer, el Barça no està en condicions de fer front a les condicions exigides. A més, l'agent del jugador també ha tingut temps en les últimes hores de criticar Xavi Hernández. És per això que Dembélé es veu fora del Barça i el seu entorn ja fa temps que està negociant la sortida de cara al proper estiu. I hi ha diversos clubs en cartera. Tot i això, encara no hi ha res del tot clar i, dia que passa, dia que s'embolica més el seu futur.

Dembele Joan Laporta Barca FC Barcelona

Ousmane Dembélé parlant amb Joan Laporta / FC Barcelona

L'opció del Manchester City i el 'no' del PSG

I l'última gran opció que li queda és la del Manchester City, però també hi ha certs inconvenients. Pep Guardiola, entrenador del club citizen i que manté una bona amistat amb Joan Laporta, no vol perjudicar el Barça en el cas Dembélé. Tot i això, el City veu en el francès un actiu de futur que pot ser molt important, i ja té un acord tancat perquè fitxi gratis el proper estiu. La firma, però, encara no hi és i pot passar de tot.

Així doncs, el futur de Dembélé cada vegada és més a prop d'Anglaterra, però només el faria canviar d'opinió si el PSG li ofereix aterrar al Parc dels Prínceps. El nou problema per a Dembélé i Sissoko és que, segons informa L'Équipe, el club parisenc descarta, de moment, la incorporació de Dembélé el proper estiu.

Dembele Linares FC Barcelona

Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / FC Barcelona

Un dur revés per a Dembélé, que en les properes setmanes es podria reunir amb el Barça per acabar de concretar si finalment renova o no; si es decideix pel City; o si apareix un altre gran d'Europa. El Chelsea, el Manchester United, el Liverpool, el Tottenham i el Newcastle també estan atents al futur del francès. I també cal dir que passen els dies i les pobres exhibicions de Dembélé cada vegada baixen més el seu caixet.

 

Imatge principal: Pep Guardiola durant un partit del Manchester City / EuropaPress