El Bayern de Múnic ha estat sempre un dels equips més potents del panorama europeu, i tot i que encara ho és, la crisi institucional per la qual travessa té el futur de diverses peces clau de la seva plantilla en un interrogant. Molt es va parlar durant el darrer estiu de la possible arribada de Joshua Kimmich al Barça, també hi ha rumors que vinculen Alphonso Davies amb el Reial Madrid, i ara, sorgeixen també vincles entre Jamal Musiala, el propi club blanc i el Manchester City.

Concretament, és Sky Sports, per mitjà del periodista alemany molt proper al Bayern, Florian Plattenberg, la font que assegura que el talentós mitjapunta podria abandonar el club en un futur per emprendre una nova etapa lluny d'Alemanya. Concretament, afirma que, "de moment", Musiala té clar que vol seguir jugant a l'equip referència del país pel qual és internacional, però que si en el futur les coses es compliquen o que el rendiment del Bayern de Múnic a Europa deixa de ser el mateix, que són Madrid City els seus possibles dos destins.

Jamal Musiala Alemania España / Foto: Europa Press
Jamal Musiala, durant el partit entre Alemanya i Espanya del Mundial de Qatar 2022 / Foto: Europa Press

Jamal Musiala, el segon migcampista més valorat del món

El '42' del conjunt bavarès és una autèntica perla. Als seus 20 anys, ja fa tres temporades que és indiscutible a l'equip que ara comanda Thomas Tuchel, donant continuïtat al gran talent que apuntava a ser als seus 17 anys. A més a més, a banda de ser un dels millors futbolistes del món en l'u contra u, Musiala demostra una gran relació amb el gol que, a més a més, millora amb els anys.

Vuit gols va anotar durant la temporada 2021/22, el doble, 16, en la 2022/23, i aquesta temporada, tot i haver començat amb només 1 en els 9 partits que ha disputat, apunta a repetir o inclús superar aquests registres en vista que cada dia és més indiscutible a les alineacions del Bayern.

Jamal Musiala Bayern de Múnich / Foto: Europa Press
Jamal Musiala, durant un partit amb el Bayern de Múnic / Foto: Europa Press

Sigui com sigui, l'esmentada font informa que el jugador relaciona l'estabilitat institucional del Bayern de Múnic amb la seva continuïtat al club, i en aquesta tessitura, seria el Manchester City l'equip que acabaria vencent el Reial Madrid en el desig de fitxar el jugador en vista que el mateix Musiala es veu més a Anglaterra, a qui ha representat durant gairebé la integritat de la seva carrera abans de decantar-se per Alemanya.

El preu de Musiala, avui, no baixa dels 150 milions d'euros

Amb contracte fins al 2036 i amb un valor de mercat de 110 milions d'euros, el preu de Musiala, avui, no baixa dels 150 milions d'euros. És una de les referències a la seva posició i un dels millors futbolistes joves del món, però en el futur, aquesta xifra podria ser molt inferior si el jugador opta per no renovar aquest contracte i la seva predisposició a canviar d'aires augmenta.