Pedro Porro continua pertanyent al Manchester City. Malgrat que allà no ha jugat mai, és propietat de l'equip que dirigeix Pep Guardiola, i en el qual no té lloc. Encara que la seva progressió està sent molt bona, això no ha estat suficient, tenint en compte que el de Santpedor ja té Kyle Walker i Joao Cancelo al lateral dret. Per aquesta raó, l'internacional espanyol se'n va anar aquest estiu, per segona vegada consecutiva, al Sporting de Portugal.

Allà, ha explotat tot el seu potencial, i ha demostrat les tremendes condicions que va exhibir en el Girona. És ràpid, potent, fort i té molt perill cada vegada que s'incorpora a l'atac. És cert que li costa bastant defensar, que és l'aspecte que encara ha de millorar. Però també cal recordar que encara és molt jove, ja que només té 22 anys. A Portugal, va guanyar la lliga l'any passat, la qual cosa ha permès que puguin disputar la Champions League en aquest.

Pedro Porro Europa Press

Pedro Porro

Juga allà com cedit, i és molt feliç, però no nega que li agradaria anar-se'n a una competició més exigent, i a un club més ambiciós. I no li costarà fer el salt, doncs ja hi ha diversos clubs que segueixen molt de prop la progressió de l'extremeny. Per exemple, el Reial Madrid, que està buscant a un nou lateral dret, i pensa en ell com un dels millors successors possibles per a Dani Carvajal.

Porro agrada molt a Florentino Pérez, perquè és espanyol, i ja té experiència a La Liga Santander. I el seu preu tampoc no seria cap disbarat, costant uns 20 milions d'euros, com a màxim. Guardiola ha autoritzat el xeic a negociar la seva venda, i a l'Etihad Stadium no s'interposaran. De manera que les negociacions podrien començar en poc temps, si bé continuarà jugant al país lusità fins a l'estiu.

Álvaro Odriozola farà buit a Porro

La primera 'víctima' que es cobrarà Pedro Porro serà Álvaro Odriozola. El basc també va ser una aposta personal de Florentino Pérez, després de destacar a les files de la Reial Societat, el que li va portar a 'la Roja'. I van pagar 30 'quilos', una quantitat molt elevada, que mai no va poder acabar d'amortitzar.

Després d'una cessió de pocs mesos al Bayern de Munic, on va guanyar la Champions League, però no va tenir minuts, va tornar al Madrid. Tanmateix, mai no va ser capaç de convèncer Zinedine Zidane, i aquest estiu, Carlo Ancelotti el va obligar a anar-se'n, recalant a la Fiorentina.

Álvaro Odriozola

Álvaro Odriozola

Allà, està tenint continuïtat, i està deixant bones sensacions. Per aquest motiu, s'havia il·lusionat amb la possibilitat de tornar.

Però la intenció és traspassar-lo, i, amb els diners obtinguts, llançar-se a per Porro.