Una de les grans revelacions de la present edició de La Liga Santander està sent Luiz Henrique. Encara que va aterrar al Betis sent un complet desconegut per a la gran majoria del públic, tan sols ha necessitat uns quants mesos per convertir-se en un dels jugadors de moda. Ha justificat la important aposta que van fer per ell, pagant uns vuit milions d'euros, i s'ha convertit en un dels líders de l'equip.

Manuel Pellegrini va començar donant-li minuts a l'Europa League, i va aprofitar l'oportunitat per erigir-se com a intocable en totes les competicions. En el Benito Villamarín estan encantats amb l'extrem de 22 anys, i poc han tardat a aparèixer els primers rumors que el col·loquen en conjunts més ambiciosos. Com era d'esperar, ha cridat l'atenció de clubs de la magnitud d'Atlètic de Madrid, Barça, Reial Madrid, Chelsea, Liverpool o RB Leipzig.

Luiz Henrique celebració gol Betis / Foto: EFE
Luiz Henrique/ Foto: EFE

Tres gols i cinc assistències acumula l'internacional brasiler en categoria sub 20, encara que l'equip que va més seriosament a per ell és un altre. Perquè l'Aston Villa de Unai Emery, després de veure com Arnaut Danjuma aterrava al Tottenham Hotspur, ha pensat en l'ex del Fluminense com una alternativa més que interessant. I podrien arribar a posar molts diners sobre la taula per treure'l de l'entitat sevillana, que ara per ara no té notícies.

No volen quedar-se sense Luiz Henrique tan aviat, però poc podran fer en cas que el traçut atacant pressioni per anar-se'n, i si reben una oferta considerada com irrefusable, no quedarà de més remei que acceptar-la. No es conformaran amb poc, i ja han advertit que, com a mínim, serien necessaris uns 35 'quilos' perquè li obrin les portes. Caldrà veure si des del Villa Park estan disposats a fer aquest desemborsament.

Cal recordar que ja es van portar a una altra de les estrelles del Betis fa tan sols uns dies, firmant Álex Moreno per reforçar el lateral esquerre.

El Betis, obligat a realitzar una venda milionària

Per desgràcia per a Pellegrini, la directiva li ha advertit que estan obligats a fer una venda milionària, com a màxim a l'estiu, per poder equilibrar els comptes. I es parlava molt del possible traspàs de Borja Iglesias a l'Atleti, per petició de Diego Pablo Simeone.

Encara que, finalment, poden acabar retenint 'el Panda', i desprenent-se de Luiz Henrique, que podria deixar molts més diners.