El Betis és un dels equips que més pateix pel que fa a les restriccions de fair play financer de LaLiga EA Sports. Aquest fet és mundialment conegut perquè un dels clubs més importants del món com ho és el FC Barcelona es troba constantment en problemes per aquesta normativa. No obstant això, a hores d'ara, el club andalús està en una pitjor situació que el blaugrana respecte a la seva massa salarial i, per aquesta raó, el club necessita donar llum verda a diverses vendes per tornar a respirar de nou.

Aquest darrer estiu, Pezzella va estar a punt de fer les maletes cap a l'Aràbia Saudita perquè el central argentí podria haver reportat una bona quantitat de diners. Luiz Henrique també va deixar el club durant aquest mercat hivernal davant una oferta important, però, aquest cop, al Betis li hauria caigut una benedicció del cel perquè el Bayer Leverkusen estaria convençut de quedar-se en propietat Borja Iglesias.

Borja Iglesias Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Borja Iglesias, durant un partit amb el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

El Bayer Leverkusen pagarà la clàusula de rescissió de Borja Iglesias

Durant el mercat de gener de 2024, el Bayer Leverkusen i el Betis assolien un acord per la cessió amb opció de compra pel davanter espanyol. Xabi Alonso va ser ràpid. El perfil del gallec li agrada, fa que és suplent al Benito Villamarín des de principis de temporada i, a més a més, Victor Boniface, el qui venia jugant de davanter centre titular al BayArena, va caure lesionat entre desembre i febrer.

El davanter nigerià es va perdre diversos partits amb el Leverkusen i, el que és encara més important per a ell, la Copa Àfrica. Davant la seva absència, Xabi Alonso va demanar la incorporació d'un Borja Iglesias que venia jugant poc a Sevilla. No obstant això, en el pitjor dels casos, l'entitat alemanya hauria deixat expirar la seva cessió, evitant qualsevol fracàs en la seva incorporació.

Xabi Alonso entrenador Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Xabi Alonso, entrenador del Bayer Leverkusen, dirigint un partit de Bundesliga / Foto: Europa Press

Sigui com sigui, segons assegura el portal web todofichajes.com, el Bayer Leverkusen pagarà la clàusula de compra que hi ha en el contracte de Borja Iglesias. Així doncs, en arribar a l'estiu de 2024, el Betis ingressarà 8 milions d'euros per un jugador que pràcticament comptava com a descart. Amb Willian José com a davanter centre titular i amb el recent fitxatge del Chimy Ávila, Pellegrini ja té el seu front ofensiu cobert. L'argentí està actuant al Betis com a extrem, però la seva posició originaria és la de davanter centre, on a l'Osca es va destacar com una de les revelacions en el seu ascens a Primera.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!