Pedri és un dels jugadors de moda aquesta temporada. Ell, juntament amb Ansu Fati, són les dues esperances del Barça en un moment de transició i en un moment complicat a l'entitat blaugrana. Ara, que el canari ha demostrat el seu talent, el diari Marca ha informat del seu contracte entre el Barça i Las Palmas.

6 milions ja pagats

Els blaugrana han pagat fins ara 6 milions d'euros que són cinc fixes i un altre en variables que es va complir la temporada passada. Però el preu que ha de pagar el Barça pot ascendir fins als 22 milions.

Pedri Vinícius Barça Real Madrid EFE

Pedri amb Vinícius durant el Clàssic / EFE

Una de les clàusules que van firmar els equips és que si Pedri disputa 25 partits oficials, sigui a la competició que sigui, l'entitat catalana haurà d'abonar uns altres 4 milions d'euros. Cal dir que perquè un partit comptabilitzi, el canari ha de jugar un mínim de 45 minuts.

Pedri podria seguir els passos d'Ansu i podria debutar a la selecció espanyola absoluta amb Luis Enrique. Si el tècnic asturià el convoca, significarà dos milions d'euros més.

pedri cuadrado barça juventus europa press

Pedri, contra la Juventus / Europa Press

Hi ha uns altres variables que no estan especificats, però que Pedri complirà segurament a mesura que avancin els mesos a can Barça. De moment, el canari té contracte amb els blaugrana aquesta campanya i una altra més dos anys que el club pot ampliar de manera unilateral. Si Pedri segueix a aquest nivell, segur que l'entitat catalana el renova. 

Las Palmas es va assegurar vendre bé la seva perla i, a més, va acordar amb el Barça un 15% sobre una futura venda.