Els Patriots de Nova Anglaterra s'han proclamat campions de la 53a edició de la Super Bowl en vèncer per 3-13 als Rams de Los Angeles. Històrica nit a l'estadi Mercedes-Benz d'Atlanta amb una assistència de 77.000 espectadors i també històric rècord per a Tom Brady.

El corredor novell Sony Michel ha fet l'únic touchdown del partit quan faltaven set minuts per al final del temps reglamentari amb un avanç de dos iardes, i el xutador Stephen Gostkowski, que ja havia anotat el primer gol de camp dels Patriots, ha fet bo el punt extra. Gostkowski també ha fet el gol de camp de 41 iardes que ha sentenciat el partit quan faltaven 1'16" per al final.

El títol ha estat el sisè que aconsegueixen els Patriots en les 11 Super Bowls que han disputat, inclosos nou en els últims 17 anys, tots sota la direcció de l'entrenador en cap Bill Belichick i del quaterback Tom Brady, que els permet empatar amb els Steelers de Pittsburgh com els millors en la història de la NFL.

El primer títol de Super Bowl que van aixecar els Patriots va ser el 2002 i ho van aconseguir després de vèncer per 20-17 precisament als Rams, que aleshores tenien la seva seu a San Luis.