Paco Alcácer ha aterrat a la Bundesliga amb el peu dret. El jugador del Barça cedit al Borussia Dortmund gaudeix d'un estat de forma impecable i no pot parar de fer el que millor sap fer: marcar gols. El valencià ni tan sols es pot considerar titular, però tot i així ja és el pitxitxi del campionat domèstic alemany amb sis dianes. Per si fos poc, el Dortmund és el líder i l'equip més golejador de la Lliga per davant del totpoderós Bayern de Munic.

Aquest dissabte, Alcácer ha tornat a sortir des de la banqueta en la victòria del seu equip contra l'Augsburg (4-3). 'Paquito' ha entrat al terreny de joc al minut cinquanta-nou, moment en que el seu equip perdia per la mínima. En només dos minuts, el davanter de Torrent ha igualat el partit. El conjunt visitant s'ha tornat a posar per davant al marcador al minut setanta-u, però Alcácer ha contraatacat amb dos gols als minuts vuitanta i noranta-sis. L'últim, a més, l'ha fet de falta directa, una faceta que a can Barça no li havíem vist.

Com a blaugrana, el davanter de Torrent va fer quinze gols en cinquanta-un partits després de dues temporades. Amb el Dortmund, només en Lliga, ja en porta sis en vuitanta-un minuts. Això suposa un gol cada tretze minuts, als quals cal afegir-hi el gol que el davanter va anotar dimecres passat contra el Mònaco (3-0) a la Champions.

Per posar un exemple, el davanter centre titular del Barça, Luis Suárez, aquesta temporada està fent un gol cada dos-cents setanta nou minuts.