Ousmane Dembélé no es va presentar a l'entrenament que Ernesto Valverde va convocar aquest dijous a les deu del matí. Hores més tard el Barça informava que el francès patia una gastroenteritis, motiu per el qual s'havia quedat a casa. Les coses, però, no van ser tan senzilles.

Segons va avançar el programa Tu diràs de RAC1, els responsables del vestidor blaugrana van tardar més d'una hora i mitja en localitzar Dembélé, que no responia les trucades.

Finalment, el francès es va posar en contacte amb el club per via telefònica per informar que patia malestar estomacal i va sol·licitar que se li enviés un metge a casa. 

Una gastroenteritis és una afecció habitual que pot afectar qualsevol jugador, però també és una excusa recurrent utilitzada en l'entorn dels futbolistes per justificar les nits d'excessos. 

Sigui cert o no, la falta de maduresa de Dembélé és un aspecte que provoca molt de malestar dins el vestidor del Barça. La baixa de Coutinho en el partit contra el Betis d'aquest diumenge convidava a pensar que l'extrem francès seria titular, però caldrà veure si la gastroenteritis no el penalitza i acaba veient el partit des de la banqueta. 

Aquest divendres el jugador tampoc ha entrenat per culpa de la afecció estomacal.