Óscar Puente, alcalde de Valladolid des de 2015, ha protagonitzat aquest dilluns un espectacle dantesc a les xarxes socials. I és que l'edil, del PSOE, ha perdut totalment els papers mentre seguia el Barça-Valladolid del Camp Nou, arribant a afirmar que al Pucela li estaven robant el partit.

oscar pont PSOE EFE

Óscar Puente, alcalde del Valladolid, en un acte del PSOE / EFE

"El robatori és manifest. És una vergonya inconcebible", ha escrit primer Óscar Puente, després d'una jugada en la qual el Valladolid ha reclamat penal per unes mans de Jordi Alba dins de l'àrea. A l'acció, revisada pel VAR, la pilota ve d'un rebot. A més, la posició de les mans d'Alba és natural, per la qual cosa no hi ha penal, però això no ha fet que l'edil s'hagi tret la bufanda per realitzar una acusació duríssima contra la competició.

L'alcalde de Valladolid llança dures acusacions

I el primer tuit només ha estat la punta de l'iceberg, ja que uns minuts després Óscar Puente ha tornat a la càrrega amb un tuit encara més dur. "Mare de Déu. Quin desvergonyiment. Minut 80 i així i tot anem 0-0. Hi ha 11 herois de blanc-i-violeta avui. Quina indecència", ha escrit l'alcalde de Valladolid.

A Puente, però, l'alegria pel punt teòricament aconseguit davant del que ell considerava un robatori, obviant el possible penal sobre Dest de la primera part, s'ha convertit en amargor pel gol miraculós de Dembélé, el que ha acabat per fer-li perdre totalment els papers. "Jo crec que l'àrbitre ha d'entrar al vestidor del Barça a clavar-los una esbroncada. Per poc no guanyen. No han estat a l'altura de la seva gran tasca. Ha estat molt per sobre d'ells".

Per a l'alcalde de Valladolid, doncs, la Lliga està adulterada, ja que l'àrbitre ha saltat a la gespa del Camp Nou amb l'únic propòsit de fer que el Barça guanyés el partit.

Sergio González Valladolid EFE

Sergio González, l'entrenador del Valladolid / EFE

Sergio González, molest amb Jaime Latre

Sergio González, l'entrenador del Valladolid, també ha acabat el partit contra el Barça molest amb l'arbitratge, en considerar que Jaime Latre hauria d'haver anat a veure l'acció de les mans de Jordi Alba i no conformar-se amb allò que l'indicaven des de la sala VOR. "El Reial Valladolid és a la mateixa Lliga que el Barça i ens mereixem que l'àrbitre vagi a veure el VAR. Si després no és mà, doncs no és mà", ha afirmat el tècnic.

sala-i-martin

"La mà de Jordi Alba és claríssima i l'expulsió d'Óscar Plano és molt rigorosa. O estàs embarassat o no estàs embaràs. O et dona a la mà o no et dona a la mà", ha afegit Sergio González, en una demostració de desconeixement del reglament, tal i com ha recordat l'economista Sala-i-Martin. "He de ser temperat perquè el que ha passat és difícil de digerir", ha conclòs.

Imatge principal: els jugadors del Valladolid, protestant a l'àrbitre Jaime Latre / EFE