El Reial Madrid ha guanyat l'Osasuna en una tarda complicada per als homes de Zinedine Zidane (1-4). Els jugadors blancs han suat la samarreta per emportar-se els tres punts i han hagut de remuntar un gol d'Unai García abans del quart d’hora de joc. Els gols d'Isco i Sergio Ramos a la primera part, i Lucas Vázquez i Jovic a les acaballes del partit, han servit per tapar una tarda grisa que, fàcilment, podria haver significat una traveta per als madridistes en la Lliga Santander. L'encert de cara a porteria, però, ha estat el millor aliat per als jugadors blancs.

Inici vermell, remuntada blanca

En el cap de Zidane, l’inici de partit que s’imaginava no tindria res a veure amb el que s’ha viscut. L’Osasuna ha començat creant molt de perill i, durant 5 minuts, no ha donat treva a Courtois. Ha avisat Nacho Vidal en el primer minut amb un xut creuat que ha sortit fregant el pal i, només un minut després, Arnaiz ha creat la segona ocasió que marxava pel damunt de la porteria madridista.

L’entrenador de l’Osasuna, Jagoba Arrasate, ha patit el primer imprevist quan portaven 10 minuts de partit.  Moncayola s’ha lesionat tot sol i ha estat substituït per Fran Mérida, però el canvi no ha afectat gaire el joc dels navarresos, ja que han seguit atacant la porteria de Courtois. Al minut 14, han vist la seva recompensa amb un gol d'Unai García després de rematar de cap la sortida d'un córner.

Unai García Osasuna Reial Madrid EFE

El gol ha servit per despertar el Madrid, que no es trobava dins del partit i no aconseguia el control de la pilota. A partir del primer quart d’hora, els centres s’han succeït en la porteria de Sergio Herrera i Bale ha protagonitzat la primera ocasió de perill dels blancs amb una rematada de cap que sortia pel damunt del travesser.

El Madrid buscava desesperadament el gol que els permetés empatar i Isco ha estat l’encarregat de fer-lo. Amb una rematada de volea, el malagueny ha afusellat la porteria pamplonesa i ha posat l’1-1 al marcador. El Madrid només ha necessitat 5 minuts més per confirmar la remuntada, gràcies a un gol de cap de Ramos després d’un remat de Casemiro en un córner. 1-2 i final de la primera part.

Sergio Ramos Osasuna Reial Madrid EFE

L'estocada final

La segona part ha començat de la mateixa forma que ha finalitzat la primera: amb perill blanc. Els homes de Zidane han dificultat més la sortida de pilota de l’Osasuna i han continuat insistint amb els centres com a mètode d’atac. Tanmateix, els navarresos han tingut diverses ocasions seguides en el minut 50 que prop han estat de significar l'empat. A partir d'aquí, poc perill i poques jugades destacables en ambdues àrees.

L'Osasuna ha seguit creient en la remuntada i encara ha creat alguna ocasió de perill a la porteria madridista, però a comptagotes. Res a veure amb l'inici del partit. El Madrid ha posat el tercer gol al Sadar amb un xut de Lucas Vázquez al 85. L'estocada final ha vingut de la bota de Jovic, que ha marcat el quart gol només uns minuts després d'entrar al terreny de joc.

Lucas Vazquez EFE

El Madrid s'emporta una victòria en un camp complicat que li permet descansar durant unes hores a 6 punts del Barça.