L'Assemblea General de l'Osasuna ha declarat Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), com a persona non grata després d'una iniciativa promoguda per un grup de socis compromissaris. Aprovat amb una gran majoria i una decisió que durarà fins que s'acabi el seu mandat.

La plataforma Sadar Bizirik ha estat la impulsora d'una idea molt interessant pel club navarrès. 221 vots a favor, 73 en contra, 7 en blanc i 5 nuls. L'ordre del dia ha estat marcat per una proposta en què s'incloïa la consideració per part de la massa social que Tebas tenia una "provada animadversió" amb l'Osasuna.

Tot i la intenció dels compromissaris, Luis Sabalza, president del club navarrès, ha assegurat que no poden atorgar aquesta catalogació al president de la LFP atès que no surt aquesta condició als estatuts del club. La idea arriba després que l'Osasuna fos sancionat per la Lliga per suposats arreglaments de partits al final de la temporada 2013/14.

Tebas aleshores va suggerir la imputació del club navarrès com a persona jurídica, com també va fer pública la idea que fos sancionat esportivament i administrativa per les irregularitats. Sadar Bizirik ha assegurat que "no se li pot donar l'aval sense consultar aquesta assemblea quan ha atacat i ha menyspreat el club". A més, s'ha qualificat de "nefast" el model de futbol que impulsa Tebas entre els quals entren "els horaris infames" i "el repartiment dels drets de televisió".