Ognjen Kuzmic, jugador del Reial Madrid fins aquesta passada temporada i ex de la Penya, que ha estat traspassat a l'Estrella Roja aquest estiu, ha patit un greu accident de trànsit. Segons informa el club serbi, el jugador de bàsquet ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Belgrad de manera urgent.

"Ognjen ha patit ferides greus al cap i al pit i, a causa de la delicadesa de les ferides, ha estat traslladat de manera urgent a Belgrad", explica l'Estrella Roja en un breu comunicat. El club serbi afegeix que informarà de la situació quan hi hagi novetats, sempre "tenint en compte la privadesa de Kuzmic i la delicadesa de la situació".

Segons el portal Sport-blic, el jugador de bàsquet es trobaria en coma induït, però la seva vida de moment no corre perill.

Precisament el jugador serbi havia arribat al Reial Madrid el passat 2017 procedent de l'Estrella Roja, club al qual ha retornat aquest mateix estiu després de no gaudir de minuts al club blanc. Les lesions han deixat el jugador, de 29 anys, sense oportunitats a Madrid tot i haver jugat dues temporades als Golden State Warriors de la NBA.