Des de les oficines del Santiago Bernabéu es té clar que l'operació que es prioritza de cara a aquest mercat estival és la de Jude Bellingham. Sigui com sigui, el fitxatge de l'anglès té alguns hàndicaps a tenir en compte per part de Florentino Pérez. L'un, i el més evident, és el del seu elevat preu, ja que es parla que el Borussia Dortmund no el deixarà sortir per menys de 120 milions d'euros. 

Amb tot, els danys col·laterals que podria comportar la seva arribada al Reial Madrid també podrien arribar a ser un problema i un d'ells és el de la massa salarial. Segons va deixar caure Santi Aouna en una entrevista pel mitjà madridista Madrid Xtra, l'equip merengue podria arribar a tenir els mateixos problemes que el Barça si fa arribar un pilar com Bellingham i no alleuja la seva massa salarial.

Florentino Pérez no lo ve claro barbilla / Foto: EFE
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: EFE

L'arribada d'un lateral quedaria condicionada

A priori, el Reial Madrid té diverses sortides planejades per tal de quadrar comptes i seguir el seu full de ruta, però casos com el d'Eden Hazard o Ferland Mendy, dues peces prescindibles, són de difícil solució. En el cas del belga, per fer espai salarial perquè té el sou més elevat de la plantilla amb 16 milions d'euros, però en el cas de Mendy, a banda d'alliberar-se de la seva fitxa, el Reial Madrid voldria deixar lliure la demarcació de lateral esquerre, quedant-se només amb l'alternativa de la reconversió de Camavinga.

I és que, segons informa el diari As, l'entitat blanca no perd detall del futur d'Alphonso Davies per reforçar el seu carril esquerre. El canadenc, des que va explotar al Bayern de Munic com a carriler, és considerat el millor del món en la seva posició Florentino vol el seu caixet al Bernabéu.

Alphonso Davies gavi bayern bfc barcelona champions @fcbayern
Alphonso Davies, durant el partit entre Bayern i Barça de la darrera Champions League / Foto: @fcbayern

Fa uns mesos, la mateixa font va informar que el seu fitxatge ascendiria als 72 milions d'euros, però el Bayern té clar que l'ex dels Vancouver Whitecaps és una joia que donarà molts anys de llum al seu equip i, per aquesta raó, es disposa a presentar l'oferta que deixarà Florentino Pérez sense una de les peces principals del seu puzle.

El Bayern vol blindar ja Alphonso Davies

Ara com ara, el seu preu de venda podria ser més elevat que la xifra esmentada, però Davies té contracte fins a l'estiu de 2025 i aquesta data afecta lleugerament al seu preu. No obstant això, el Bayern vol blindar ja Alphonso Davies, amb millora salarial inclosa i, sobretot, amb l'objectiu d'evitar que l'americà acabi vestint la samarreta blanca.