La renovació d'Ousmane Dembélé està més encallada que mai. El jugador està apartat de l'equip i, després de l'encreuament de declaracions entre ell mateix, mitjançant un comunicat, i el club, en boca de Mateu Alemany o també Xavi Hernández, sembla que l'única opció de tornar a veure el francès amb l'elàstica blaugrana és que acabi prolongant la seva vinculació amb el club.

Nico Williams entra en escena

El seu representant, Moussa Sissoko, té previst tornar a reunir-se amb Alemany per continuar intercanviant opinions sobre els termes de la renovació, però el club té l'obligació de planificar el futur sense ell, pel que pugui passar, i per això Xavi Hernández ha posat sobre la taula el nom de Nico Williams, segons Culémania.

NICO WILLIAMS ATHLETIC CLUB EUROPA PRESS

Nico Williams, jugant amb l'Athletic / Europa Press

La jove perla del Athletic Club és una de les grans sensacions de la lliga espanyola, i les seves grans actuacions no han passat desapercebudes. El germà petit d'Iñaki és l'únic integrant de la primera plantilla dels lleons que ha participat en tots i cadascun dels partits oficials disputats aquesta temporada, però sense anar més lluny, va ser dels més destacats en el duel de Copa del Rei davant del FC Barcelona.

Va ser un mal de cap constant per a Jordi Alba, que va patir amb totes les veloces curses del pamplonica a la seva esquena. Ja des del primer minut, amb la jugada del primer gol, es va veure que Marcelino García Toral té un diamant a les seves mans, i l'està tractant com a tal. No obstant això, després de complir els requisits estipulats en la seva anterior renovació, el 30 bilbaí ja ha passat a tenir fitxa del primer equip, amb la seva consegüent millora salarial i augment de la clàusula de rescissió a 50 milions d'euros.

Liverpool i Barça ja el volen

Perquè a San Mamés saben que els grans taurons del mercat no tardaran a arribar. El primer en fer-ho ha estat el Liverpool de Jürgen Klopp, que pensant que pot ser que Mohammed Salah decideixi no renovar, s'han fixat en ell com una alternativa de futur, i també de present.

Jurgen klopp mohammed salah liverpool europa press

Salah continua sense renovar amb el Liverpool / Europa Press

Les seves característiques s'adaptarien molt bé al futbol anglès, caracteritzat per un ritme altíssim de joc, però al Barça podria ser una bona alternativa a Dembélé, d'un perfil semblant al seu. Com és d'esperar, els lleons faran tot el que estigui a les seves mans per retenir-lo, i ell sembla encantat d'estar on és.

És un jugador molt estimat per una afició tan entregada com exigent com ho és de la del Athletic, i està jugant a Primera Divisió, a l'equip on s'ha format, i ho fa al costat del seu germà. La seva situació actual és idíl·lica, però si segueix la progressió mostrada fins ara no tardaran a temptar-lo amb projectes faraònics que podrien fer-lo canviar d'idea.

Imatge principal: Nico Williams encara Jordi Alba durant el partit de Copa / EFE