La relació entre Neymar Júnior i Kylian Mbappé s'ha tornat molt tensa, i pràcticament insostenible. Perquè, com era d'esperar, al brasiler no li ha agradat gens escoltar que el seu propi company ha estat qui ha recomanat el seu traspàs i la seva sortida del Paris Saint-Germain a Nasser Al-Khelaïfi. Creu que és una persona tòxica per al vestuari, i que no és un bon exemple per a la resta, a causa del seu comportament i a la seva poca professionalitat.

L'ex del Sants i del Barça considera és una traïció en tota regla, i per tant ha decidit tallar tots els vincles que poguessin unir-lo a ell. No vol ni veure'l, i per tant mai més no podrem observar imatges d'ambdós junts, somrient i abraçant-se, com era habitual. De fet, en l'última sessió d'entrenament va quedar constància de la tensió que envolta ambdós gràcies a un vídeo que ha donat molt de què parlar.

En ell, es pot veure com estan realitzant uns exercicis d'escalfament, que s'havien de fer en parelles. Havien d'agafar-se de les mans, i sortir corrents, i l'atzar va voler que quedessin aparellats. Una cosa que al campió del Mundial de Rússia no va semblar importar-li massa, ja que el problema que té amb ell no és personal, sinó esportiu. Simplement ha recomanat la seva venda, prou de les lesions que ha acumulat, i de la seva vida nocturna.

Però 'Ney' sí que ha pres com un assumpte personal els seus problemes amb Mbappé. Per aquest motiu, no va voler ni tocar-lo ni mirar-lo a la cara, i el va ignorar completament, obligant que hagués de venir una altra persona per realitzar l'exercici amb ell. El sud-americà, per la seva part, va esperar que vingués Leo Messi per ser el seu company. Sens dubte, en el Parc dels Prínceps tenen un problema molt seriós, i que necessita ser resolt com més aviat millor.

Perquè no poden continuar així. En cas que un dels dos no marxi, sent lògicament Neymar l'assenyalat per a això, poden protagonitzar escàndols molt més preocupants que aquest durant les properes setmanes.

Christophe Galtier, l'aliat de Mbappé

Per desgràcia per a Neymar, sap que Mbappé compta amb el suport del nou tècnic, Christophe Galtier, i també amb el de l'assessor esportiu, Luis Campos. Ells dos, juntament amb Al-Khelaïfi, també creuen que el millor per al PSG seria desfer-se del traspàs més car de tots els temps.

Christophe Galtier Niza indicacions PSG Europa Press
Christophe Galtier/ Europa Press

Encara que trobar un comprador està sent una tasca realment dura i complicada. Perquè ningú no sembla estar disposat a pagar els diners que exigeixen per ell.

I tampoc no estan disposats a regalar-lo.