Neymar sí o Neymar no, però no hi ha manera que es desencalli la seva sortida del PSG. El brasiler no entrena amb els seus companys perquè està apartat de l'equip i està forçant la màquina per abandonar París. Tot i això, el serial continua, el Barça negocia, però ningú cedeix.

De moment, Neymar continua sent jugador del PSG i a mesura que passen els dies s'aclareixen algunes coses, però es compliquen d'altres. L'última a entrar en escena és una possible lesió crònica de Ney que podria fent tirar enrere el Barça. Eric Rolland, qui va ser cap dels serveis mèdics del PSG, ha afirmat a Le Parisien que les lesions de Neymar al peu podrien ser constants: "El peu de Neymar és massa prim i el risc de recaiguda en el cinquè metatarsià és molt probable".

Una lesió que l'ha torturat des que juga al PSG. El brasiler s'ha lesionat el cinquè metatars del peu dret en dues ocasions: al febrer del 2018 i al gener del 2019. I en les dues ocasions s'ha perdut la part decisiva de la temporada, quan el conjunt francès s'ha jugat les garrofes a la Champions.

Neymar Brasil Mexic teatre Mundial   EFE

EFE

Un futbolista que era de vidre quan va arribar al Barça i per aquest motiu va haver de fer un pla específic per enfortir els seus ossos i músculs per adaptar-se al futbol europeu. Des que va marxar del Barça les lesions han tornat i ara el club blaugrana podria tenir dubtes. L'última lesió de Ney va ser aquest passat mes de juny amb un esquinç al turmell del mateix peu dret i es va perdre la Copa Amèrica.