La preparació pels Jocs Olímpics de la selecció de Brasil liderada per Neymar va acabar amb una victòria per 2-0 contra Japó. Neymar va fer una vegada més de líder, i els gols de Gabriel Barbosa i Marquinhos van donar una nova alegria als brasilers.

Les proves de Rogerio Micale, el nou seleccionador de Brasil, han conclòs amb una nova exhibició dels seus abans de debutar a Rio. Només queden quatre dies perquè els Jocs comencin per a ells contra Sud-àfrica el dijous dia 4 d'agost.

En clau blaugrana

Micale va apostar per una formació de 4-3-3 amb una davantera amb clar color blaugrana. Neymar va ser el líder del trident atacant amb dos davanters pretesos pel Barça. Gabriel Barbosa 'Gabigol' i Gabriel Jesus són dos dels candidats a ser el quart davanter blaugrana.

La connexió entre els tres integrants del trident va ser fantàstica; amb desmarcades, passades i moviments molt assajats. La sintonia entre els tres joves atacants brasilers va tenir moments de brillantor que van ajudar la seva selecció a imposar-se als japonesos.

Dos gols amb recompensa

Gabigol va ser un dels més destacats del partit. El davanter brasiler va culminar al minut 32 el primer golàs del partit. Gran carrera amb driblatges precisos, que el van ajudar a desfer-se dels rivals. I per acabar, fort xut des de la frontal i gol amb fortuna després que la pilota sortís desviada entre els tres pals.

El segon gol va ser de Marquinhos. El central del PSG, faltat de minuts amb el club francès, és un habitual de la selecció més jove. Titular indiscutible i golejador amb la canarinha. Gol de cap amb centrada de córner de Neymar.

L'or a Rio és l'objectiu

Després de la decepció al passat Mundial celebrat a Brasil i amb la derrota primerenca a la passada Copa Amèrica del Centenari, els brasilers volen tornar a ser protagonistes sobre el terreny de joc. L'afició de Brasil ja no acceptarà més decepcions de la seva selecció de futbol, i menys a casa. Neymar haurà de tornar a posar-se els galons de capità i ser el gran líder esperat.