Neymar Jr vol marxar del PSG sigui com sigui i un dels seus destins favorits és tornar al Barça. L'operació, però, és més que complicada per l'elevat preu i per les moltes guerres obertes que hi ha entre el jugador i el club.

Tot i això, el vestidor blaugrana veuria amb bons ulls el retorn de Ney, que va ser un dels protagonistes en l'última Champions del Barça. Però tal com explica Mundo Deportivo, el futbolista hauria de complir una sèrie de requisits indispensables perquè el fitxatge pugui ser una realitat.

Neymar Reial Societat Barça EFE

EFE

Les quatre condicions pel fitxatge de Neymar

El primer pas de tots és la negociació entre el Barça i el PSG. Actualment el club parisenc continua hermètic i encara no s'ha posat a negociar la seva marxa. Sembla ser que Neymar tindria l'opció de marxar de París, però el Barça li demana com a primera condició que forci al PSG perquè estigui disposat a negociar.

Un cop hi hagi la negociació en marxa, per fer-se efectiu el fitxatge el club blaugrana, el Barça li reclamarà a Neymar que demani disculpes públicament per la seva inesperada marxa ara fa dues temporades. Principalment el Barça voldria que el brasiler demanés el perdó sobretot a l'afició.

Una altra de les condicions seria el final de l'afer judicial que hi ha entre el club i el jugador. El Barça i Neymar tenen un plet obert en el qual el futbolista li reclama 26 milions d'euros al club blaugrana per una prima de renovació no pagada. El Barça demanaria que Neymar retirés la demanda abans del fitxatge.

I finalment un altre aspecte econòmic seria clau. El seu fitxatge rondaria els 200 milions d'euros, per tant, el Barça faria una gran despesa econòmica en la seva contractació. I per aquest motiu l'última exigència del Barça seria que Neymar estigués disposat a rebaixar-se la fitxa. Mundo Deportivo apunta que dels 36 milions nets que cobra per temporada al PSG hauria de baixar als 22 que cobrava quan va marxar del Barça.