El Barça s'ha quedat sense una de les seves estrelles de la Masia. I podria haver estat una fuga en forma de revenja pel fitxatge de Robert Lewandowski. Julian Nagelsmann ha convençut el futbolista perquè s'incorpori al Bayern de Munic.

Adam Aznou, nou fitxatge del Bayern de Munic

La jove perla culer, que ara és del club bavarès, és Adam Aznou. Lateral esquerre nascut a Barcelona, ha decidit canviar d'aires després de firmar un contracte "per diversos anys" amb el Bayern de Munic. El conjunt alemany, doncs, s'endú una de les grans promeses del futbol espanyol i que havia estat una de les grans revelacions del Barça en els últims anys.

De 16 anys i encara amb molt camí per recórrer, ha decidit canviar la Masia per Alemanya, ja que ingressarà a l'escola europea de Munic per seguir els seus estudis i compaginar-ho amb el futbol. "El Bayern s'hi ha interessat. M'alegro molt pel canvi i per l'oportunitat de seguir la meva formació en aquest gran club", ha dit el futbolista en les últimes hores.

Tot i això, encara que el fitxatge és sonat perquè arriba just després que Lewandowski hagi agafat el camí invers, Aznou no apunta a jugar al primer equip. El lateral català encara és molt jove i abans jugarà a les categories inferiors del Bayern de Munic. Però no es descarta que pugui pujar al primer equip en alguns entrenaments o pugui anar convocat i arribar a debutar aquesta temporada. Nagelsmann acostuma a confiar en els joves futbolistes i, si s'ho mereix, Adam Aznou podria ser protagonista a l'Allianz Arena.

Adam Aznou dona les gràcies al Barça

Aznou s'ha acomiadat del Barça després de tres temporades formant-se a la Masia. En el seu comiat del club blaugrana ha donat les gràcies al Barça per la seva confiança, pels trofeus aconseguits i per tot el que ha après. I tot i assegurar que "és una decisió complicada", ha pres la decisió pensant en "el millor per al meu futur".

Aznou passarà a jugar a l'equip juvenil del Bayern de Munic. I si triomfa o no a Munic dependrà únicament del seu rendiment. El canvi de país, però, també pot anar acompanyat d'una difícil adaptació. Estarem atents si el jove futbolista format a la Masia pot triomfar a Munic.

Aquest fitxatge no ha estat l'únic que ha fet el Bayern de Munic en aquest sentit. El jove Mathys Tel, davanter francès de 17 anys, ha deixat el Rennes aquesta setmana per també jugar amb el Bayern de Munic. La nova política del club bavarès és nodrir-se dels millors joves jugadors d'Europa.