Una de freda i una de calenta per a José Mourinho i el seu Manchester United. Després de guanyar amb gols i bon joc al Leicester (4-1), vigent campió de la Premier League, avui els ‘red devils s’han deixat dos punts a Old Trafford després d’empatar contra l’Stoke City (1-1), el cuer de la lliga.

El Manchester ha repetit els errors que l’han condemnat en alguns partits en aquest inici de temporada però l’Stoke no els ha aconseguit castigar. La falta de talent de l’equip de Mark Hughes, avui sense Bojan ni Muniesa, és alarmant. Els de Mourinho, sense fer res de l’altre món han aconseguit assetjar la porteria de l’Stoke però la falta d’encert els ha privat de marxar al descans per davant al marcador.

Mourinho ha tornat a deixar el capità Wayne Rooney a la banqueta per apostar per Rashford, Mata, Lingard i Ibrahimovic per davant de la línia de mitjos. L’entrenador portuguès només ha tardat 66 minuts per intentar corregir un pla que s’enfonsava. I li ha sortit bé perquè l’entrada de Rooney i Anthony Martial ha aconseguit detonar l’empat.

En un contracop, l’United ha fet el seu únic gol. Martial ha aconseguit caçar una pilota morta a dins de l’àrea gran, per superar, amb un xut per l’escaire al porter Lee Grant, el millor jugador del partit amb diferència. Era el minut 69 i semblava que ja estava fet el més complicat. La resistència d’un Stoke deprimit havia de caure pel cop moral però una errada de David de Gea li ha donat vida i oxigen.

Un mal refús del porter del Manchester United ha servit en safata el gol de l’empat a Joe Allen. Corria el minut 81 quan els de Hughes han aconseguit fer el més difícil. Els ‘red devils’ s’han avocat  per no deixar escapar dos punts i bona part de la Premier a principis d’octubre. Però la fortuna li ha girat l’esquena. Paul Pogba ha tingut l’oportunitat més clara amb una rematada que ha acabat al travesser.

El partit ha acabat amb l’Stoke celebrant el tercer punt després de set partits i l’United pagant clara la falta d’una idea de joc definida. Els de Mourinho segueixen desconcertant alternant tot tipus de partits. A més, després de l’aturada de seleccions, el Manchester té un calendari molt complicat per no deixar escapar el líder, el City de Guardiola. Els ‘red devils’ visitaran, en només sis dies de diferència, a Liverpool i Chelsea.