El Superclàssic sud-americà entre l'Argentina i el Brasil és calent sigui un duel oficial o amistós. I en l'últim cara a cara entre les dues grans superpotències de Sud-amèrica hi va tornar a haver polèmica. Tot i la victòria dels argentins gràcies a Leo Messi, en la seva reaparició, el crac del Barça també va ser protagonista pels seus gestos desafiadors.

Messi va marcar de penal l'únic gol del partit al minut 13 després d'una falta que ell mateix va generar. Però el moment més calent de l'encès partit el van generar el '10' blaugrana, capità albiceleste, i el seleccionador brasiler Tite. A la llunyania es van encarar i Messi el va enviar a callar amb uns gestos bastant inusuals en ell.

Després del partit, durant la roda de premsa postpartit, Tite va assegurar que "m'he queixat perquè crec que Messi hauria d'haver vist targeta groga i ell m'ha dit que callés la boca". Però el seleccionador brasiler també li ha tret ferro a l'assumpte dient que "és una cosa de el partit, ell és extraordinari".