El Barça està d'enhorabona perquè anuncia la renovació amb KONAMI, la marca del segon videojoc de futbol més venut. El club bluagrana ha arribat a un acord amb l'empresa d'entreteniment digital creadora de la sèrie de videojocs de futbol PES (Pro Evolution Soccer) perquè esdevingui Global Partner durant les properes quatre temporades.

I aquest anuncia ha arribat de la mà de la presentació de la nova imatge de la portada de l'edició del 2020, que serà Leo Messi. D'aquesta manera el futbolista argentí torna a ser el centre d'atenció del videojoc després d'una temporada de recés, on hi va aparèixer Luis Suárez i Philippe Coutinho. KONAMI torna a confiar en la figura de l'argentí, que sortirà a la portada del PES per quarta vegada (2009, 2010, 2011 i 2020).

A més, també hi haurà una presència de llegenda: Ronaldinho Gaúcho. L'exfutbolista del Barça serà l'estrella de l'edició Legend, que inclourà la versió escanejada en 3D del brasiler.

La data de sortida a la venda dels dos jocs del PES 2020 serà el 10 de setembre per als mercats d'Amèrica, l'Àsia i Europa, i el 12 de setembre al Japó.