A Leo Messi li ha sorgit feina extra. I molt important. I és que mentre que l'astre argentí prova de recuperar-se a contrarellotge de les seves molèsties físiques per arribar a temps al transcendental partit de la Champions League contra el Manchester City de Pep Guardiola, en el París Saint-Germain s'ha creat un tremend incendi de conseqüències impredictibles, un conflicte que complica encara més el futur d'Mbappé a París.

I tot arriba només uns dies després que Kylian Mbappé protagonitzés una altra gran polèmica a França, després de faltar-li al respecte al porter del Metz, que no va dubtar a recriminar-li-ho públicament.

Mbappé, molest amb Neymar

Tot va succeir durant el partit entre el PSG i el Montpeller de dissabte passat. En el minut 88 i amb 1-0 al marcador Mauricio Pochettino decideix donar-li descans a Mbappé, que és substituït per Draxler. Un minut després, l'alemany marca el 2-0 a passada de Neymar. Tots somriuen, excepte Mbappé, que es mostra seriós i enfadat a la banqueta, davant de l'atònita cara de Gueye.

I és que les càmeres de Canal + França capten la reacció d'Mbappé, que es queixa a Gueye que en una acció similar, en el minut 66 de partit, Neymar no li havia passat la pilota. "Aquest 'clochard' mai me la passa", diu Mbappé visiblement enfadat. En francès, 'clochard' significa 'vagabund', encara que també s'utilitza com a sinònim de 'pallasso', 'merda' o 'pudent'.

Messi Mbappe Neymar PSG entrenament Europa Press

Messi, Mbappé i Neymar, en un entrenament del PSG / Europa Press

Mbappé s'apropa més al Reial Madrid

Com no podia ser de cap altra manera, l'espurna iniciada per Mbappé en el partit contra el Montpeller no va tardar a generar un terrible incendi al si del PSG, fins al punt de posar en dubte si el club parisenc ha de continuar apostant per intentar aconseguir la renovació del francès si Neymar segueix en el club, com sembla garantit. El Reial Madrid, és clar, es frega les mans, ja que veu com el seu somni de fitxar Mbappé sense pagar traspàs al PSG cada vegada està més a prop de complir-se.

I enmig de la crisi apareix en partit contra el Manchester City, un duel vital en la lluita per la primera posició, ja que mentre l'equip de Guardiola va guanyar el Leipzig en la primera jornada, el PSG no va passar de l'empat en la seva visita al Bruges. Messi, encara tocat físicament i sense el rodatge necessari, farà tot el possible per poder disputar el partit. I és que ell ha de ser qui torni a unir Mbappé amb Neymar, dos futbolistes la relació dels quals sembla estar més distanciada que mai.

Imatge principal: Leo Messi, en un partit del PSG / Europa Press