El límit salarial podria tornar a afectar en el futur de Leo Messi. L'astre argentí, que va haver de sortir del Barça pels problemes de l'entitat blaugrana per complir el Fair Play financer de la Lliga, veu ara com l'Inter Miami pateix el mateix inconvenient. El club de Florida té un sostre salarial de 5 milions d'euros per a jugadors que no siguin Designated Players (Jugadors franquícia) i en aquests moments la massa salarial està disparada, per la qual cosa a David Beckham no li quedarà més remei que rebaixar el nivell de la plantilla.

En un primer moment, les mesures afectaran els jugadors de nivell mitjà, fins al punt que els rumors apunten a la sortida de 7 futbolistes, entre qui es troben Andre Yedlin, Sergii Kryvstov, Gregore, Jean Mota i Robert Taylor. Amb tot i això, algunes informacions afirmen que l'Inter Miami podria haver d'anar més enllà, la qual cosa posaria en risc la continuïtat d'alguna de les seves estrelles.

Messi Beckham presentació Inter Miami Europa Press
Messi i Beckham, en la seva presentació amb Inter Miami / Foto: Europa Press

Problemes financers de l'Inter Miami

L'inter Miami té a les seves files en aquests moments a 4 jugadors franquícia. Són Leo Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets i Jordi Alba. Els 3 últims van aterrar a Miami per petició de Messi, que volia concloure la seva carrera esportiva jugant amb els seus amics, a més de considerar que encara tenen nivell per poder competir al màxim nivell. Si aquesta estructura s'acaba trencant per problemes financers, Leo Messi es podria plantejar un canvi d'aires, ja que ha fitxat per l'Inter Miami per viure una nova experiència, però també per competir per guanyar títols.

Si el projecte de l'inter Miami s'enfonsa, Leo Messi no seguirà, així com tampoc si algun dels seus amics no es veu obligat a canviar d'aires, una vegada s'han traslladat fins als Estats Units per consell del jugador argentí. A David Beckham, doncs, no li quedarà més remei que regatejar els problemes financers sense alterar massa el producte.

Messi a Miami, GTRES
Leo Messi, en un acte de l'Inter Miami / Foto: GTRES

Engega la Major League Soccer

Sigui que com sigui, la temporada nord-americana arrencarà la matinada d'aquest dijous amb el partit entre el Salt Lake City i l'Inter Miami, la primera prova de foc per comprovar en quin punt està el conjunt del Tata Martino. La pretemporada no ha estat gens satisfactòria, ja que el conjunt nord-americà només ha guanyat un partit, amb un combinat de Hong Kong, mentre que ha empatat un partit i n'ha perdut uns altres tres en la resta d'encontres preparatoris.

Després de superar algunes molèsties físiques, s'espera que Leo Messi sigui titular en un partit que ha aixecat moltíssima expectació. I és que als Estats Units continuen gaudint d'un augment d'espònsors i d'expectació per l'arribada de Messi, que en aquesta ocasió ja podrà començar la competició des de zero.