El Girona demana al Barça una ajuda per poder millorar la plantilla, i així no tenir problemes en la seva tornada a La Liga Santander. Ambdues institucions estan en converses per establir una espècie d'afiliació, de la qual ambdós podrien sortir beneficiats. En el cas del club dirigit per Michel González, podrien reforçar l'equip amb jugadors molt interessants, que no entren en els plans de Xavi Hernández, i a un preu assumible, o en qualitat de cedits.

L'entitat blaugrana, per la seva part, es podria desfer de diversos futbolistes que no tenen espai, i que podrien continuar progressant a Montilivi. Aquest pot ser el cas d'Ez Abde, que és una de les peticions que han fet a Joan Laporta, ja que estan molt interessats en poder acollir-li a préstec. Allà, li garanteixen un paper molt important, i ser titular de manera habitual. Una proposta que val la pena estudiar amb deteniment.

Ez Abde Vila-real Barca EFE
Ez Abde/ EFE

El mateix futbolista creu que és una bona sortida, i que podria ser el millor pensant en la seva carrera i la seva evolució. Està fart del paper residual que ha tingut en els últims mesos de l'última campanya, i creu que el filial se li queda molt petit. Així que, en cas que no li asseguren un paper al primer equip, no tindrà problemes en fer les maletes. No obstant això, la realitat és que en el dia d'avui sembla molt complicat que pugui quedar-se en el Camp Nou.

Sobretot, veient que Ousmane Dembélé ha apropat postures per acabar renovant el seu contracte, i que Raphinha és molt a prop de ser anunciat. A ells dos cal sumar també Ferrán Torres, a Anssumane Fati, a Pierre-Emerick Aubameyang... la competència és brutal, i l'internacional marroquí hauria d'assumir un rol completament secundari. Així que el millor per a tothom seria una sortida, i el Girona es postula com a candidat a acollir l'internacional marroquí.

Als seus 20 anys, Abde podria continuar acumulant experiència a La Liga Santander, i confirmar les bones sensacions que va deixar durant els mesos que li va tocar jugar. Però hi ha una persona en el Barça que es nega a permetre que marxi, i no és Mateu Alemany, que ja hauria donat el vistiplau a la seva cessió.

Xavi no vol sortides fins que no es confirmin les incorporacions

La persona que està obstaculitzant la fuga de l'ex d'Elx i Hércules és Xavi. Més enllà de la confiança que té en l'hispanomarroquí, creu que primer han de confirmar les contractacions que desitgen tancar, per a així evitar sorpreses d'última hora.

Xavi Hernandez Barca / Foto: FC Barcelona
Xavi Hernández/ Foto: FC Barcelona

Perquè, en cas que tot es compliqui i finalment no arribi ningú, hauria d'apostar per Abde.

El Girona espera una resposta ràpida.