Només un gir inesperat de la situació faria que Sergi Roberto seguís al Barça la temporada que ve. El club ho ha intentat presentant-li a Josep Maria Orobitg, el representant del jugador, una nova oferta de renovació, però la resposta ha tornat a ser la mateixa de les últimes reunions, que no és suficient. És cert que l'oferta suposa una important rebaixa salarial, però en el club entenen que el jugador cobra més del que li tocaria, a més que ja ha complert els 30 anys i que la situació econòmica del club continua sent molt delicada.

Arribat a aquest punt, el Barça entén que la seva postura està molt allunyada de la de Sergi Roberto, per la qual cosa la negociació no té cap recorregut. El jugador, que esperava arribar a un acord, s'ha pres malament el desenllaç, ja que després d'una vida al Barça esperava poder retirar-se al Camp Nou.

Sergi Roberto Barca Europa Press

Sergi Roberto no està firmant una gran temporada amb el Barça / Europa Press

Sergi Roberto, una temporada per oblidar

Al jugador li queda el dubte de si entra o no en els plans de Xavi Hernández. L'entrenador li va transmetre tranquil·litat quan va aterrar al Camp Nou, però els constants problemes físics de Sergi Roberto han evitat que l'entrenador el pugui alinear, sigui en el lateral dret o al centre del camp. Xavi manté que li agradaria que el jugador renovés, ja que entén la seva filosofia i és un dels capitans, però alhora assumeix l'opinió de la direcció esportiva, que no pensa oferir-li a Sergi Roberto el contracte que exigeix, ja que són unes exigències que estan allunyades de la situació actual.

Sergi Roberto tenia l'esperança que Xavi intercedís per ell, però a l'hora de la veritat ha vist com l'entrenador, encara i defensant la seva continuïtat, no ha anat més enllà, el que ha enfortit el Barça per decidir no millorar massa la seva oferta de renovació.

Xavi Hernandez Sergi Roberto entrenament FC Barcelona

Xavi Hernández i Sergi Roberto, després de l'arribada al Barça del nou entrenador / FC Barcelona

Les opcions de Sergi Roberto

Amb un peu i mig anés del Barça, a Sergi Roberto no li queda més remei que buscar un nou club. Al representant del jugador li han arribat diverses propostes, tant de la Lliga espanyola com de la Premier League i de la Sèrie A. De fet, fa uns dies es va dir que Sergi Roberto podria ser a l'agenda de l'Inter Miami de David Beckham.

El jugador el sedueix la idea de poder jugar a Anglaterra, encara que és conscient que la seva participació en un club com el Manchester City serà baixa, ja que el nivell de la plantilla de l'equip de Pep Guardiola és molt alt. De moment, el jugador no ha anat més enllà, ja que esperava al Barça, però ara ja haurà de començar a negociar amb altres clubs. El seu futur està més lluny del Camp Nou que mai.

 

Imatge principal: Xavi Hernández està treballant juntament amb la direcció esportiva en la plantilla del Barça de la temporada que ve / EFE