El Consell d'Administració de Circuits de Catalunya ha ratificat aquest divendres el nomenament de Maria Teixidor com a nova presidenta del Circuit de Barcelona-Catalunya i de Josep Lluís Santamaría com a director general; dos càrrecs que van ser proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya. 

Teixidor, qui pren el relleu de Vicenç Aguilera i de Josep Mateu, es converteix en la primera dona que presideix el Circuit en tota la història. Santamaría, per la seva banda, adopta un càrrec que des de l'any 2015 exercia Joan Fontserè.

Del Barça al Circuit

La nova dirigent, llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, es fa càrrec de la direcció del Circuit només tres mesos després d'haver-se acomiadat del Barça, on havia exercit de Secretaria i responsable del futbol femení i de Vicepresidenta i Secretaria de la Fundació entre els anys 2015 i 2020.
 

Josep Maria Bartomeu Barca Maria Teixidor Leganes EFE

Teixidor, amb Bartomeu al Camp Nou / EFE

Teixidor va ser una de les directives que va presentar la seva dimissió a Josep Maria Bartomeu de manera col·lectiva el passat mes d'abril. La nova presidenta del Circuit es va sumar a Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Jordi Calsamiglia i Emili Rousaud i va dir adéu al club blaugrana després que esclatés l'escàndol d'I3 Ventures.

La directiva, això sí, poc després es va desmarcar de les acusacions de Rousaud i va marxar agraint la confiança de "l'amic" Bartomeu.