El Reial Madrid no perd de vista la temporada que ve, al mateix temps que està a punt de guanyar dos títols, com la Copa del Rei o la Champions League. Des de la directiva fa mesos que insisteixen en el tema de renovacions i, de moment, cap dels jugadors que acaba contracte ha fet oficial que seguirà al Santiago Bernabéu. La paciència de Florentino Pérez es comença a esgotar, i cada vegada queda menys temps per arribar a un acord.

El cas de Marco Asensio és un dels que encara no s'ha resolt. Tot i no ser titular, el balear és un davanter amb un pes important pel Madrid i, un revulsiu de luxe per Carlo Ancelotti. Fa mesos que Florentino intenta negociar amb Asensio un nou contracte perquè segueixi vinculat al conjunt blanc, però a l'altra banda no hi ha pressa, i l'extrem encara no ha pres una decisió definitiva.

Marco Asensio celebra gol ante Valladolid / Foto: EFE - Rodrigo Jimenez
Marco Asensio celebra el gol anotat davant el Valladolid / Foto: EFE - Rodrigo Jimenez

Marco Asensio tensa la corda amb Florentino

Florentino Pérez no vol perseguir els seus futbolistes perquè renovin i vol tancar el tema com més aviat millor. Marco Asensio vol ser un jugador més important dins la plantilla i cobrar més diners, però els desitjos del balear són massa ambiciosos per la directiva, que ja sap quina serà l'oferta que posarà sobre la taula i no té intenció de canviar-la. De fet, segons una informació del portal Defensa Central, els madridistes ja han posat data límit perquè Asensio decideixi si renova o no: el dia 1 de juny.

La citada font informa que l'extrem mallorquí cobraria 5 milions d'euros per temporada. Ara, tot depèn d'Asensio. L'oferta de Florentino ja la té, però la resposta no arriba. El president no farà cap més esforç, i no li tremolarà el pols si finalment el davanter marxa gratis. De fet, no és la primera vegada que un futbolista del Madrid perd l'estira-i-arronsa amb Florentino: l'últim, Sergio Ramos.

Sergio Ramos jugando un partido con el PSG / Foto: Europa Press
Sergio Ramos fent una passada en un partit del PSG / Foto: Europa Press

Cas semblant al de Sergio Ramos

Marco Asensio està arriscant molt per aconseguir un contracte millor del qual li ofereix el president, i està seguint els passos de Sergio Ramos. L'exdefensor del Reial Madrid va insistir fins al final, però la jugada li va sortir desastrosa. L'andalús era el gran capità i demanava cobrar més i una millora del seu contracte, però Florentino Pérez es va mantenir ferm a l'oferta que li va presentar a Sergio Ramos, que va acabar desestimant-la i, finalment, no va renovar.

El cas de Sergio Ramos és semblant al de Marco Asensio. L'exigència del jugador per renovar és molt alta, però Florentino no té cap intenció de negociar i, si d'aquí a poques setmanes el balear no ha comunicat al president que accepta l'oferta, s'haurà de buscar un nou destí per competir la temporada vinent, lluny de la capital espanyola.