Marco Asensio està convençut que el millor per a la seva carrera és deixar el Reial Madrid, i així ho farà. No vol passar a tenir un paper secundari quan aterri Kylian Mbappé, i creu que ha fet mèrits per continuar sent titular habitual. Veient que Florentino Pérez no li pot garantir això, ha decidit rebutjar totes les propostes de renovació que ha rebut. El seu contracte finalitza en 12 mesos, de manera que és un seriós candidat a anar-se'n traspassat.

Des del Santiago Bernabéu prefereixen vendre'l aquest estiu, i aconseguir una quantitat propera als 30 milions d'euros, abans que perdre'l gratis el proper any. És en la llista de transferibles, i el balear també s'està movent al mercat per intentar trobar una nova destinació. De moment, ja s'ha parlat de la seva possible arribada a l'Arsenal de Mikel Arteta, a l'AC Milan o a la Juventus de Torí, entre molts altres equips. Però el '11' tenia clar on volia anar-se'n.

I és que esperava que la seva pròxima parada es trobés en l'Atlètic de Madrid, que havia mostrat interès en la seva contractació. L'ex de Mallorca i Espanyol se sent molt còmode i feliç a la capital d'Espanya, i no desitja mudar-se ni canviar de residència. Per això, considerava que l'entitat 'matalassera' era la millor opció de futur. El seu agent li havia comunicat que era un dels possibles reforços ofensius que Diego Pablo Simeone contemplava, i que havia posat el seu nom sobre la taula d'Enrique Cerezo.

No obstant això, sembla que aquesta via de escapada ha quedat descartada. Des del Wanda Metropolitano s'han oblidat d'Asensio, a causa de l'historial de lesions i d'irregularitat que té. Creuen que hi ha opcions molt més atractives al mercat, i de moment no tenen cap intenció en tractar de firmar-lo. A més, saben perfectament que el Madrid no ho posaria senzill, i demanaria molts més diners, per provar d'evitar que se'n vagi a un rival directe.

Simeone EFE

Diego Pablo Simeone/ EFE

Així doncs, l'hispanoholandès haurà de provar sort en un altre lloc. Afortunadament, la bona campanya que està protagonitzant l'ha fet recuperar caixet i valor de mercat, i no li faltaran ofertes.

Volia venjar-se de Florentino Pérez i Carlo Ancelotti

Una altra raó per la qual el mitjapunta nascut fa 26 anys volia unir-se al projecte de l'Atleti era perquè volia venjar-se de Florentino Pérez i Carlo Ancelotti. I creia que no hi havia una millor manera que marxant amb 'el Cholo' a un rival directe, que lluita pels mateixos objectius.

Carlo Ancelotti Florentí Perez Foto Reial Madrid

Florentino Pérez i Carlo Ancelotti/ Reial Madrid

No s'ha sentit valorat pel president, i pensa que ha estat molt injust amb ell. El mateix s'aplica al tècnic italià, malgrat que era un dels seus grans defensors.