Marco Asensio haurà d'abandonar el Reial Madrid, ja que no entra als plans de Carlo Ancelotti. I és un dels elegits per anar-se'n, i deixar espai a Kylian Mbappé. Al principi, els plans passaven per vendre-li al pròxim estiu, però tampoc no tenen descartada la possibilitat que s'acomiadi al gener, si arriba una oferta acceptable. De moment, està a la llista de transferibles, en espera que algú acudeixi al seu rescat.

Es deia sobre un possible interès de l'Arsenal, ja que ja van treure el seu nom durant les negociacions per Martin Ödegaard. Però de moment, l'equip que més fort aposta per l'internacional espanyol sembla ser la Juventus de Torí. Ja han contactat amb el futbolista, i li han fet arribar que tenen previst presentar una proposta al pròxim mercat hivernal. I li han promès un paper protagonista.

Massimiliano Allegri Juventus Efe

Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri no està satisfet amb la seva plantilla, en especial, a l'atac. No van fitxar ningú per cobrir la baixa de Cristiano Ronaldo, i, amb el pressupost que tenen, tampoc no es poden permetre fer un gran desemborsament. Per aquest motiu, havien pensat en l'ex de Mallorca i Espanyol, que s'havia mostrat molt receptiu. I semblava estar per la feina de marxar a la Sèrie A.

Sap que, en cas de quedar-se al Santiago Bernabéu, té impossible ser convocat per Luis Enrique per a la selecció. I Florentino Pérez li havia promès no interposar-se si algun club truqués a la seva porta. L'únic problema és que el valor que li donen des del quadre blanc no coincideix amb la quantitat que ofereixen els italians, que no estan disposats a pagar més de 10 milions d'euros. Una proposta insuficient.

Perquè és quatre vegades menys del que reclama el Madrid per deixar anar Asensio. De manera que, si la 'Vecchia Signora' no ofereix gaire més, difícilment no hi haurà algun tipus d'acord.

El president ha pres aquesta oferta com una falta de respecte.

Florentí Perez Comisio Parlament cas Castor - Sergi Alcàzar

Florentino Pérez

Asensio pressionarà perquè li deixin sortir barat

La Juve intentarà que Florentino Pérez rebaixi les seves pretensions, i deixi sortir a Marco a un preu de ganga. El '11', per la seva part, pressionarà i farà tot el possible perquè acceptin l'oferta que rebran.

Ancelotti no posarà impediments, i creu que el millor és no interposar-se en els desitjos d'Asensio. Si es vol marxar, cal deixar-lo.