Molt males notícies per a Marc Márquez. Es confirma que el pilot català, lesionat des del passat 19 de juliol per un terrible accident al Circuit de Jerez, perd totes les opcions que encara tenia per intentar lluitar i defensar el títol de MotoGP.

L'equip Repsol Honda ha confirmat que "Marc Márquez continuarà recuperant-se en les properes setmanes" i "modificarà el procés de recuperació previst". Des de l'equip Honda han assegurat que no tornarà a córrer fins que no es recuperi "completament de la greu lesió" i calculen que el seu retorn a la competició sigui d'aquí "dos o tres mesos abans que Marc pugui tornar a la RC213V".

Tampoc s'han marcat en el calendari un Gran Premi concret per tornar a veure el vuit vegades campió del món sobre l'asfalt. "S'ha parlat molt de la recuperació de Marc i dels diversos terminis, però des del primer dia després de la segona operació hem dit que l'únic objectiu que hi ha és que sigui el cent per cent. No volem precipitar-nos", ha assegurat Alberto Puig, Team Manager de l'equip Repsol Honda.

Així doncs, segur que es perdrà les dues curses del mes de setembre a San Marino, també el GP de Catalunya que es disputarà el 27 de setembre. I ja a l'octubre, amb tres curses més, a Le Mans i una doble cita a MotorLand Aragó, podria arribar la seva reaparició.

Tot i això, si no volen prendre més riscos i la recuperació es torna a agreujar, podria dir adeu definitivament a la temporada. Si no s'afegeixen més curses i no evoluciona positivament la pandèmia del coronavirus, a finals de novembre s'acabaria el Mundial de MotoGP. I Marc Márquez podria no reaparèixer més aquest fatídic 2020.