Marc Márquez ho ha tornat a fer. El de Cervera ha guanyat el Gran Premi d'Austràlia que significa l'onzena victòria de la temporada a MotoGP després d'un gran duel amb Maverick Viñales, que va acabar a terra.

A 9 punts del rècord

Márquez té el títol des de fa dues curses, però vol que aquest Mundial sigui històric. I per això, el català vol sumar els màxims punts possibles i d'aquesta manera poder superar la marca de Jorge Lorenzo de 383 punts. Amb el triomf a Phillip Island, Márquez en té 375.

Tot fa preveure que Márquez superarà aquest registre i sumarà un nou capítol a la història del motociclisme. El pilot d'Honda té dues curses per aconseguir-ho i només li calen 9 punts per avançar Lorenzo.

Maverick Viñales s'ha situat líder de la cursa a la desena volta, però Márquez va esperar a l'última per passar-lo. Per la seva part i en Moto2, Àlex Márquez haurà d'esperar per ser campió de la categoria i és que aquest diumenge ha finalitzat el GP en vuitena posició.