Diego Armando Maradona, que la passada setmana va fer 60 anys, ha estat operat amb èxit aquesta passada matinada d'un hematoma subdural que se li va detectar durant una revisió. Maradona va ser internat el dilluns​ en una clínica de La Plata per anèmia, deshidratació i amb una "baixada anímica".

"Ha acabat l'operació, la primera avaluació és que ha estat exitosa i s'ha pogut extreure el coàgul", ha explicat una font mèdica a EFE. L'entrenador de Gimnasia y Esgrima La Plata ha estat operat per Leopoldo Luque a la Clínica Olivos de la província de Buenos Aires.

Diego Armando Maradona Europa Press

Maradona durant una compareixença davant la premsa / EuropaPress

Luque ha explicat en roda de premsa que "la cirurgia l'hem fet al costat d'un equip de diversos neurocirurgians de renom. Ha durat una hora i vint, s'ha pogut evacuar l'hematoma de manera reeixida. Diego ha reaccionat molt bé, està despert. Està tot molt bé. Diego està controlat, té un drenatge que li retirarem al matí, però ha sortit tot molt bé". "Veurem l'evolució i el dia a dia. El començament ha estat ser molt bo. Tot molt bé. L'hematoma s'ha evacuat molt bé", ha insistit.

Davant de la clínica s'han reunit desenes de persones que han demostrat la seva admiració per l'exfutbolista amb consignes, banderes i cançons.