L’estadi de la Nova Creu Alta és un plató de cinema. Des d'avui i fins divendres les instal·lacions del CE Sabadell esdevindran la base d'operacions d'una sèrie sobre la vida de Diego Armando Maradona.

Segons va avançar el Diari de Sabadell, Amazon Prime Video ha escollit la ciutat i l'estadi català com l'epicentre del rodatge de part de la sèrie sobre el Pelusa. A Espanya la producció serà de La mano de Dios, però encara no té data d'emissió.

El rodatge només serà de nit i dins de les instal·lacions de l'estadi, cosa que no tindrà cap sorpresa pels possibles curiosos que es vulguin apropar a veure com serà la sèrie.

El secretisme és absolut i no s'ha volgut dir res sobre els possibles detalls del rodatge, ni del perquè de l'elecció de Sabadell. Segons explica el Diari de Sabadell, el possible nom de la sèrie seria Maradona, sueño bendito. I els actors de la sèrie seran Nicolás Goldschmidt, Nazareno Casero i Juan Palomino, que representaran la vida de Maradona en les diverses etapes de la seva vida fins a dia d'avui.