Leopoldo Luque, neurocirurgià de Diego Armando Maradona, i Giannina, una de les seves filles, han parlat sobre els problemes de salut de l'argentí al programa Intrusos d'América TV.

"Ell pren alcohol"

Després de ser el protagonista d'un vídeo en què ensenyava el seu cul, el metge de Maradona ha afirmat que l'exjugador té problemes alcohòlics. "Ell pren alcohol i ho estem treballant. La postura del pacient és fonamental per l'èxit del tractament, no és fàcil de descriure", ha afegit.

"Per moments té excessos d'alcohol, per moments no. Aquesta aturada és negativa per a ell. Aquests problemes familiars són terribles per a ell. No és un tema de pastilles, això és simplificar un problema d'un nivell de complexitat més alt", ha comentat.

Maradona EFE

EFE

Luque ha explicat que és un "pacient difícil". "Tot el món ho sap. L'esforç que faig jo amb tot l'equip és terrible per aconseguir el millor que es pugui amb ell. És una persona que varia el seu estat d'ànim i això repercuteix els seus hàbits. La veritat és que s'ha d'estar a sobre i a vegades el resultat no és l'esperat", ha destacat.

"Està net de cocaïna"

El metge de l'argentí ha assegurat que "Diego està net de cocaïna, completament". Per la seva part, Giannina ha explicat que "jo vull que el meu pare segueixi vivint. El tema de l'alcohol ho porta negant des de fa molt temps. No és una cosa d'ara, de la quarantena", ha manifestat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat