El Manchester City ha segellat amb facilitat el pas als vuitens de final de la FA Cup. Triomf incontestable contra el Fulham (4-0), que ha jugat amb deu futbolistes la major part del partit.

El City, amb un més

Els londinencs s'han quedat amb un jugador menys al minut 6 de partit quan Tim Ream ha fet caure Gabriel Jesus dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal. Ilkay Gundogan no ha fallat des del punt dels onze metres i ha iniciat la golejada del City.

El partit se li ha posat molt de cara als de Pep Guardiola, que amb prou feines ha hagut de preocupar-se de la producció ofensiva del Fulham, equip de la Championship, la Segona Divisió anglesa. I abans de el minut 20, Bernardo Silva ha fet el segon gol dels locals, que han marxat al descans amb dos gols d'avantatge al marcador.

Doblet de Jesus

Guardiola no s'havia confiat i ha presentat un onze amb diversos titulars. David i Bernardo Silva han guiat l'equip des del mig del camp i Mahrez i Jesus han estat els referents en posicions ofensives.

Amb el Fulham rendit, una mala sortida de pilota dels visitants ha permès Cancelo centrar una pilota perfecta perquè Gabriel Jesus rematés i fes el tercer al minut 72. El VAR ha hagut de revisar la jugada per un possible fora de joc, però no hi ha hagut res. Igual que en el 4-0, que confirmava el doblet de Jesús tres minuts després.