El Manchester City de Pep Guardiola ha golejat per 5-0 el Burnley en el partit de quarta ronda de la FA Cup. Kevin De Bruyne, cada cop més recuperat de la lesió, ha liderat l'equip citizen en aquesta golejada.

Els locals han dominat la primera meitat, però sense brillar en excés com en altres ocasions. Al descans, només hi havia al marcador un solitari gol de Gabriel Jesus; i el Burnley tenia l'opció de ficar-se en el partit en qualsevol moment.

A la segona meitat, el City ha necessitat d'un ensurt de mort per despertar. Vydra ha perdonat l'empat després d'una errada d'Otamendi; i a partir d'aquí ha començat l'huracà dels de Guardiola. Sota la batuta de De Bruyne, el City ha ofert la seva millor versió. El futbolista belga ha liderat el contracop que ha acabat amb el 2-0 de Bernardo Silva, pocs minuts després ha deixat un golàs des de la frontal de l'àrea per sentenciar i d'una centrada seva n'ha sortit el 4-0 després que Long s'introduís l'esfèric a la seva pròpia porteria. Recuperar la millor versió de Kevin De Bruyne és una notícia òptima per a Pep Guardiola. Agüero ha posat la cirereta amb el 5-0 de penal en els últims minuts de partit.

El City, doncs, seguirà viu a les dues copes d'Anglaterra. A la Carabao Cup ja s'ha proclamat finalista i ara avançarà cap a vuitens de la FA.