El Barça ja té un nou heroi: Malcom Filipe Silva de Oliveira. El seu gol contra l'Inter de Milà al Giuseppe Meazza (el primer oficial) ha donat la classificació als blaugrana per als vuitens de final de la Champions League. I és que aquest inesperat heroi no ha decebut els culers perquè ja ha erigit entre les cendres.

Malcom ha estat el fènix amagat, que ningú confiava en ell i que quan ha tingut l'oportunitat, ha lluit. El brasiler va entrar al maleit camp italià per al barcelonisme al minut 81, amb un 0-0 al marcador, i ell tot sol va revolucionar el partit. Primera ocasió de gol als dos minuts de trepitjar la gespa milanesa i gol del brasiler.

Un registres inqüestionables

Només dos minuts per demostrar la seva visió de gol, la capacitat per aportar un factor que desencalli l'equip quan més ho necessita i quan no troba la porteria rival. I és que les dades de Malcom van ser espectaculars.

En termes ofensius, en nou minuts disputats va tenir un 100% d'eficàcia: 1 xut a porteria i 1 gol. Però encara demostra millors registres en el joc: 11 tocs de pilota, 7 passades amb un 100% d'encert, 1 centrada a l'àrea rival, 2 faltes rebudes i 3 pilotes recuperades. Unes dades inimaginables per a un debut perfecte.

Malcom Inter Barça Champions EFE

El somni és a Barcelona

El jove extrem brasiler de 21 anys va arribar a plorar després d'aconseguir el gol, que acabaria sent contrarestat per Mauro Icardi, però donant un punt indispensable per al futur del Barça. Fins ara només havia entrat a la convocatòria en 8 dels 17 partits oficials disputats, a més de disposar de 26 minuts a la Lliga (6 a Valladolid i 20 a Leganés) i 80 minuts en el debut a la Copa del Rei al camp de la Cultural Lleonesa.

No havia pogut demostrar res, però a la Champions tot canvia de sentit. "El meu somni de fer història al Barça continua. Dono gràcies al grup per la confiança. Treballo per quedar-me aquí i triomfar al Barça. Estic treballant per tenir la confiança de l'entrenador", va declarar als micròfons de RAC1 després del partit. I aquestes ganes de triomfar a Barcelona es van exemplificar amb les llàgrimes que li van caure després d'estrenar-se com a golejador amb el Barça quan ningú confiava en ell.