Les aturades salvadores de Keylor Navas han evitat la derrota d'un Reial Madrid sense punteria contra el Tottenham (1-1). El Santiago Bernabéu ha xiulat, ha patit i ha gaudit d'un partit canviant, a ratxes i en què els porters han establert un empat just a la tercera jornada de la Champions League.

És cosa de números i d'estadística, però aquesta és la quarta ensopegada dels de Zinedine Zidane en sis partits com a local a l'inici de temporada. Tretze ocasions, un gran Hugo Lloris i la desesperació dels blancs no han pogut fer un pas gairebé definitiu per deixar la classificació a vuitens encarrilada. Només un frustrat Cristiano Ronaldo de penal ha donat una alegria a l'afició blanca.

El Madrid s'ha convertit en el Santiago Bernabéu en un equip tan dominador com impredictible. Després de les lliçons de Lliga davant del Betis, València i Llevant, amb punxades de les quals s'havia d'aprendre, arribava la primera gran prova contra un Tottenham que ha sabut fer patir el campió d'Europa. Harry Kane i Fernando Llorente han fet anar de corcoll la defensa blanca, i gràcies de les aturades de Keylor.

Fins que al minut 28 una arribada des de la banda d'Aurier, amb centrada cap a Kane, ha estat l'instant perquè Varane es fes el primer gol del partit en pròpia porteria. Un canvi al marcador que ha fet posar nerviós el Madrid i l'ha fet accelerar. Domini blanc constant durant tot el partit, excepte en els minuts que els britànics s'han volgut posar les piles. I sempre amb un final de les parts elèctriques, els blancs han empatat abans del descans amb un penal creat per Kroos després de l'enèsima gran combinació del Madrid.

Malgrat la possessió dels de Zidane, la creació de moltes ocasions i alguna fase de control del Tottenham, la igualtat ha imperat sobre el camp i al marcador. Repartiment de punts que deixa un mal regust de boca, però que confirma una classificació molt propera després de l'empat entre el Dortmund i l'APOEL.