Luis de la Fuente haurà de presentar en els propers dies l'última convocatòria de la selecció espanyola abans de la llista definitiva per participar en l'Eurocopa. 'La Roja' s'enfrontarà als combinats del Brasil i de Veneçuela, ambdós xocs amistosos i sense importància, i podria servir per veure en acció molts jugadors que estan mostrant un rendiment magnífic, però que no han pogut debutar encara com internacionals, com és el cas de Dani Vivian.

Encara que, sens dubte, un dels noms més esperats és el de Brahim Díaz, que sí que és en la prellista del tècnic de La Rioja, i que ha fet mèrits per poder rebre la trucada. Malgrat que va començar tenint un paper totalment secundari en els plans de Carlo Ancelotti, ha acabat sent una peça molt important en els sistemes del Reial Madrid, i ha rendit a un nivell superb, com demostren les increïbles estadístiques que ha aconseguit.

Ocampos i Brahim Díaz lluiten durant el Reial Madrid - Sevilla / Foto: EFE

Brahim Díaz/ Foto: EFE

Els vuit gols i les quatre assistències que acumula entre totes les competicions són unes xifres esplèndides, i és un dels atacants més en forma de La Liga EA Sports ara mateix. A part, té 24 anys, i encara pot millorar molt a les pròximes campanyes. De manera que és lògic que la gent demani que acudeixi amb Espanya, i que sigui present a l'Eurocopa, doncs no hi ha gaires jugadors millors que ell en aquest moment.

Per si no fos suficient, l'enèsima lesió de Pedri González provoca que hi hagi un buit enorme a la mitja punta, que algú haurà d'omplir. I l'ex del Màlaga, del Manchester City i de l'AC Milan és un dels candidats més ben col·locats. Està totalment convençut que De La Fuente per fi el convocarà, però en cas que això no succeeixi, ja tindria presa una decisió que generarà molta controvèrsia i que courà en la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Brahim Díaz

I és que, aprofitant que té la nacionalitat marroquina per part del seu pare, Brahim renunciarà al combinat espanyol, i es decantarà per la selecció del nord de l'Àfrica, que també ha contactat amb ell, i sí que li garanteix una plaça.

Díaz va renunciar al Marroc el gener per esperar De la Fuente

El mes de gener passat, quan es va iniciar la Copa Àfrica, Díaz ja va renunciar al Marroc confiant que aviat arribaria el seu moment per jugar amb Espanya. Així que De la Fuente té l'última oportunitat per convocar-lo, si no vol perdre'l per sempre.

Brahim no tindrà més paciència.