Poques hores abans del segon partit de la selecció espanyola en el Mundial de Qatar, Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol, ha sorprès tots amb el missatge que ha difós a través d'un vídeo en el seu perfil d'Instagram. El vídeo publicat s'allunya de tot el relacionat amb el futbol i amb la selecció espanyola i se centra en aspectes més personals de la vida del tècnic asturià. Sens dubte, el vídeo ha agitat els aficionats i ha mostrat una cara més humana de l'entrenador de la selecció espanyola.

Concretament, el vídeo publicat per Luis Enrique és un missatge per a la seva filla Xana, que tristament va morir el 2019 després de no superar un càncer ossi. Després de fer una petita introducció esmentant els dies que fa que la selecció està concentrada a Qatar, Luis Enrique ha recordat que avui la seva filla compliria 13 anys, a més d'enviar-li la seva particular felicitació que, sens dubte, emociona en escoltar-la: “Amor, allà on siguis, molts petons i passa un gran dia. T'estimem”.

Luis Enrique recorda la seva filla i emociona

El 2019, una tràgica notícia va sacsejar Luis Enrique i la seva família, i és que Xana, la filla menor de Luis Enrique, va morir després d'estar cinc mesos combatent un osteosarcoma. Luis Enrique va anunciar la tràgica notícia a través de Twitter i les xarxes es van bolcar amb l'actual seleccionador espanyol. Abans que succeís el terrible fet, Luis Enrique va abandonar la selecció espanyola per centrar-se en la cura de la seva filla, que no va poder superar la malaltia.

El novembre de 2019, només uns mesos després de la mort de la seva filla, Luis Enrique va tornar a ocupar el càrrec d'entrenador de la selecció espanyola amb l'equip ja classificat per a l'Eurocopa de 2021 i el període d'interinitat de Robert Moreno va acabar, concloent aquest fet amb una forta polèmica entre els dos entrenadors.

Espanya vs Costa Rica Mundial Qatar 2022 / Foto: Europa Press
La selecció espanyola celebrant un gol en el partit contra Costa Rica (7-0) / Foto: Europa Press

L'Espanya-Alemanya, decisiu per a la selecció espanyola

Amb la victòria de Costa Rica sobre el Japó per 0-1 i tenint en compte que Alemanya en va perdre 1-2 contra el Japó en el primer partit del grup E del Mundial de Qatar, la selecció espanyola té avui contra Alemanya una oportunitat d'or per posar-se líder del grup en solitari i classificar-se als vuitens de final de la competició mundialista. Concretament, i a falta del partit entre Espanya i Alemanya, hi ha un triple empat a 3 punts entre Espanya, el Japó i Costa Rica, mentre que Alemanya se situa última amb 0 punts.

El partit entre Espanya i Alemanya començarà les 20:00 hores de la tarda i és la primera prova d'Espanya contra una selecció capdavantera com ho és l'alemanya. Després del primer partit, en el qual Espanya va golejar Costa Rica (7-0), les sensacions del grup són bones i esperen seguir amb la bona dinàmica.