Segons Luis Enrique, a banda de la victòria la gran nota positiva de la jornada ha estat el gol d'André Gomes. "Per mi, ha estat l'alegria de la nit", ha confessat el tècnic blaugrana a la roda de premsa posterior al Barça-València.

"André Gomes és un jugador increïble amb un potencial bestial, serà un jugador important per al club. Els aficionats han fet molt bé d'aplaudir-lo, l'han ajudat segur", ha opinat l'entrenador, que també ha considerat molt positiu el rendiment d'Iniesta: "s'ha perdut molts partits aquesta temporada, però ara podem veure la seva millor versió".

En relació el partit, l'asturià ha dit que el seu equip mai ha perdut "les ganes d'anar a buscar el quart gol" ja que l'objectiu "era tancar el matx i no volíem deixar d'intentar-ho tot i el perill del València, que en qualsevol situació ens podia fer un gol". Al final, però, el Barça "ha fet un partit molt complet".

"Trobarem a faltar a Messi"

Luis Enrique també ha cregut oportú treure el pit sobre la defensa del seu equip de jugades a pilota parada. "Hem estat un equip pràcticament intocable des de la pilota aturada i ara hem encaixat 4 gols consecutius. La dinàmica canviarà, n'estic segur". Sobre la nova formació, el 3-4-3, ha justificat que "ens dóna moltes opcions, però anirem variant i tornant al 4-3-3".

Per últim, el tècnic ha tractat dos casos particulars. D'una banda, sobre Messi ha dit que "és una meravella poder contemplar-lo. Els seus números no estan a l'abast a ningú, el trobarem molt a faltar en un futur"; en segon lloc, no ha volgut donar pistes sobre el substitut del sancionat Busquets a l'anada dels quarts de final de la Champions. "Tenim moltes opcions", ha sentenciat.