Isco Alarcón serà una de les sortides que el Reial Madrid concreti al mercat estival. Finalitza contracte el mes de juny, i Florentino Pérez no té cap tipus d'intenció en renovar-lo. De fet, no l'ha tingut mai, i no han mantingut converses per a això. Està fart del comportament i de l'actitud que ha tingut en les últimes temporades, i creu que està en un moment de declivi, que no té solució ni remei.

Els últims entrenadors que han passat han intentat recuperar la millor versió del malagueny, però no ha estat possible. Zinedine Zidane li va donar oportunitats, però hi va acabar renunciant, ja que no ho va aconseguir de cap manera. Carlo Ancelotti, per la seva part, ni ho va intentar, i en els pocs partits que el '22' ha tingut a possibilitat de saltar al terreny de joc, ha demostrat el perquè no mereix jugar més. El millor per a tothom és que marxi.

Isco Reial Madrid escalfament Europa Press
Isco/ Europa Press

Després de diversos estius intentant desfer-se d'ell, en el Santiago Bernabéu per fi podran perdre'l de vista. Era en la llista de transferibles, tanmateix, mai no rebien ofertes, doncs s'havia devaluat enormement, i els equips no tenien interès a pagar ni un sol euro per l'ex del Màlaga i del València. Molt enrere queden aquells dies en què era un dels atacants més cotitzats del planeta, i va ser premiat amb el Golden Boy l'any 2012.

A Isco li està costant més de l'esperat trobar una nova feina, ja que ni tan sols amb la carta de llibertat no han trucat a la seva porta. No obstant això, els últims rumors assenyalen que el Betis s'ha interessat molt seriosament en la seva situació, i estarien meditant la possibilitat d'aconseguir els seus serveis. Manuel Pellegrini el coneix perfectament, i encara confia que podria recuperar la seva millor versió, i ser peça clau en les seves alineacions.

Manuel Pellegrini/ Agència
Manuel Pellegrini

Els sevillans, encara eufòrics per la conquesta de la Copa del Rei, preparen un projecte que aspiri a poder disputar la Champions League en un futur proper. I un dels noms que tenen al cap per a això és el d'Alarcón.

Julen Lopetegui demana a Monchi que intervingui

Això si, encara és aviat per donar res per fet, i només han mantingut unes primeres reunions. Isco no contempla amb mals ulls la possibilitat de retrobar-se amb l'entrenador xilè, i aterrar en el Benito Villamarín. Però és una cosa que Julen Lopetegui vol impedir com sigui.

El basc també coneix perfectament a Alarcón, i manté una gran relació amb ell, i vol tenir-lo novament als seus ordres al Sevilla. Ha demanat a Monchi que intervingui, i s'avançi en la seva contractació.

No vol que reforci l'etern rival.