El Sevilla aviat pot quedar-se sense un dels seus grans pilars. La gran temporada que estan fent, sent segons a La Liga Santander, i un dels favorits per conquerir l'Europa League, no ha passat desapercebuda, i alguns dels seus homes clau estan en la mira d'altres equips. Per exemple, Diego Carlos, qui ha recuperat el seu millor nivell, després d'una temporada, l'anterior, en què va deixar alguns dubtes sobre el seu rendiment.

Per sort, ha tornat a erigir-se en aquest central inexpugnable i impossible de superar en velocitat i en força. Ha estat un dels millors defensors de la lliga, i ha apaivagat moltes crítiques, després de ser considerat com un 'one season wonder', un terme britànic que defineix els futbolistes que tenen una bona campanya, i que mai més no tornen a rendir igual. No ha estat el cas del brasiler, que en tot moment ha comptat amb la total confiança de Julen Lopetegui.

diego carlos sevilla europa press

Diego Carlos/ Europa Press

Malgrat que cometés alguns errors greus, el tècnic basc sempre ha defensat a l'ex del Nantes, i mai ha dubtat d'ell. Per això, espera que ho valori, i que mostri lleialtat a l'entitat sevillana, rebutjant una oferta que li acaba d'arribar, i que seria per a aquest mateix mes de gener. La procedència és del Newcastle United, que ha identificat el saguer de 28 anys com un dels seus objectius prioritaris, i vol emportar-se'l a la Premier League.

Estan disposats a pagar més de 60 milions d'euros i triplicar-li el salari, una oferta gairebé irrefusable. Monchi no s'oposarà si Diego Carlos demana de marxar, i sembla que aquesta seria la seva intenció. És molt feliç en el Ramón Sánchez Pizjuán, i se sent molt agraït per haver tingut l'oportunitat de viure grans moments, i de jugar la Champions League. Però creu que és el moment d'anar-se'n, i de firmar un mega contracte que li solucioni la vida.

Mohammed Bin Salmán seria molt a prop de concretar el que seria un dels moviments més sorprenents durant aquest mercat hivernal. Lopetegui no perd l'esperança en aconseguir retenir el sud-americà, si bé sap que serà molt complicat.

El Sevilla prefereix quedar-se Jules Koundé

Òbviament, no és una bona notícia quedar-se sense un crack del nivell de Diego Carlos, i el Sevilla el trobarà molt a faltar. Però Monchi té clar que, en cas d'haver de fer un esforç per retenir a alguna de les seves estrelles, ho farà per Jules Koundé, que és molt més jove i fiable.

Jules Koundé escalfament Sevilla Europa Press

Jules Koundé/ Europa Press

Per l'internacional francès sí que competirà i farà tot el possible per evitar que faci les maletes. Una tasca que no serà senzilla, veient la quantitat de pretendents que té.

Entre ells, hi ha Chelsea, Reial Madrid i Barça.