El Barça femení ha guanyat a Logronyo (0-2) amb els gols de Losada Hamraoui. Les blaugrana s'han enfrontat a l'EDF Logronyo en el partit corresponent a la 19a jornada de la Primera Iberdrola. Les riojanes es troben a la part baixa de la classificació i a només un punt del descens. El FC Barcelona ha dominat el partit des de l'inici tot i que no ha sigut fins al minut 23 que han anotat el primer gol amb un xut de Losada des de la frontal de l'àrea. El Barça ha marxat al descans amb una victòria per la mínima (0-1).

Barça femenino Logroño / FCB

El Barça femení s'ha imposat aquest dissabte al Logronyo / FCB

15 victòries en 15 partits, tot un rècord del Barça femení

A la segona part, deu minuts han sigut suficients perquè amb un córner Hamraoui, rematant una centrada de Losada, ampliés la distància al marcador (0-2). Després del segon gol del Barça, les locals no han sabut reaccionar i ha sigut el conjunt de Lluís Cortés el que ha tingut opcions de fer el tercer gol. Hermoso, Aitana, Oshoala i Losada han tingut les ocasions més clares per rematar el partit, però finalment el tercer gol no ha arribat a l'estadi Mundial 82.

El Barça femení continua líder del campionat tot i portar tres partits menys que el Llevant, que es troba al segon lloc de la classificació. Les blaugrana han disputat 15 partits i han aconseguit sumar els tres punts en tots ells. Amb la victòria enfront del Logronyo el Barça ha aconseguit un rècord absolut: 15 victòries després de 15 partits en la competició de la regularitat, fita que permet a les culers seguir fent història.

Barça femenino Logroño / EDF Logroño

Hamraoui, una de les golejadores del Barça, en el partit contra el Logronyo / FCB

El Logronyo, rival del Barça a la final de la Copa de la Reina

El partit a la Rioja s'ha disputat una setmana abans de la final de Copa de la Reina 2020 que es disputarà el pròxim 13 de febrer a Màlaga, a l'estadi de la Rosaleda. La final estava prevista pel passat 31 de maig, però va haver de ser ajornada a causa de la pandèmia. El Barça femení es torna a enfrontar al Logronyo que lluitarà pel seu primer títol. L'equip de Javier Moncayo va aconseguir arribar a la final després de guanyar l'Espanyol, el Betis i per penals l'Athletic Club. Les blaugrana, en canvi, disputaran la seva 9a final en aquesta competició, després de superar l'Sporting de Huelva, Abanca i Sevilla.

La final a Màlaga serà un partit important per al Barça femení, ja que juga amb l'afegit que si aconsegueix la victòria, es farà amb el triplet, després d'haver-se proclamat campió de Lliga i de la Supercopa la passada temporada. La victòria a Màlaga, a més, permetria que les blaugrana es refessin de la derrota contra l'Atlètic de Madrid del passat 14 de gener, que va deixar el Barça fora de la Supercopa, als penals.

Imatge principal: les jugadores del Barça femení, celebrant un gol en el partit contra el Logronyo / FCB